Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Token

ReCiO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzisiaj naszła mnie ochota na diablo 3. Po wpisaniu emailu i hasła wyskoczył mi jakis authenticator. Najgorsze jest to ze ja nic takiego nie robilem. Jak to usunac? Ostatnim razem moje spodnie same sie sprzedały (?).

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

authenticator - to program zabezpieczający konto, możliwe ze ktos Ci chciał sie włamać na knto.

To samo mialem w starcrafcie2 i mosialem zmienic haslo,bo ktos próbował sie włamac.

Opublikowano

wyłączyć można podając kod który przyszedł na twój nr telefonu

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Tylko ze ja jak chce wejsc na battlenecie to pojawia sie ten authenticator. I nic nie moge zrobic.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

To znaczy że włączyłeś opcje że logujesz się poprzez token. Jeżeli nie włączyłeś jej ty to napisz do supportu. Zapewne poproszą Cię o zdjęcie dowodu osobistego.

https://eu.battle.net/support/pl/

simply.4557.gif

Opublikowano

To znaczy że włączyłeś opcje że logujesz się poprzez token. Jeżeli nie włączyłeś jej ty to napisz do supportu. Zapewne poproszą Cię o zdjęcie dowodu osobistego.

https://eu.battle.net/support/pl/

A przyjmują dowód od niepełnoletnich? Czy dać im zdjęcie dowodu ojca?

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

A przyjmują dowód od niepełnoletnich? Czy dać im zdjęcie dowodu ojca?

To musi być jakiś skan dowodu, na którym jest imię i nazwisko to, które podałeś przy rejestracji, więc jeśli na ciebie, to może być legitymacja.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

To musi być jakiś skan dowodu, na którym jest imię i nazwisko to, które podałeś przy rejestracji, więc jeśli na ciebie, to może być legitymacja.

Ok dzięki za info.

Jesli możesz daj add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...