Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 na PC i Pad.

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, orientuje się może ktoś, czy mogę grać padem w bf3 na pc? Jaki kabel muszę kupić , żeby podłączć itd? To musi byc jakiś specjalny PAD, czy może być np od Ps3?

Opublikowano

Zależy jakim padem, od Ps'a możesz spokojnie kablem dołączonym do niego. Jeżeli masz pada pod komputer to kablem z zestawu.

Btw. po co chcesz grać padem na pc ? No, chyba że dla jetów.

Opublikowano

Ja gram w fife 12 na padzie od ps3 nawet bez kabla :) Tyle że wymagany jest bluetooth w komputerze :D A robię to za pomocą MotionJoy

Opublikowano

Chcę padem od ps na kompie grać. W jaki kabel musze sie zaopatrzyc? @up moglbys cos wiecej na ten temat napisac? tego motionjoy.

Opublikowano

Nie zagrasz w BF3 bez pada od X360 for Windows. Jedynie możesz sobie przez emulator ustawić przyciski na padzie z klawiatury i to tyle. Nie będzie żadnego wspomagania celowania na emulatorze.

Opublikowano

http://www.gamefront.com/how-to-use-a-ps3-controller-on-a-pc/

Sam używałem, wszystko działa jak należy wystarczy skonfigurować w ustawieniach gry co za co ma odpowiadać. Testowałem na BF3 i było dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...