Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nie włączający się LG GT540

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Kilka dni temu po odłączeniu ładowarki normalnie chciałem odblokować telefon, gdy nagle zaczęło zamykać mi wszystkie aplikacje. Wyskakiwały powiadomienia z przyciskami "Wymuś zamknięcie". Po prostu nie dało się w nic wejść, bo tego tak jakby nie było. Nie dało się nawet zmienić tapety. Dodatkowo nie ma nic zasięgu i pisze "Brak sieci", czy coś takiego... Wyczytałem, żeby przytrzymać środkowy przycisk i ten po prawej, po czym dać "wipe data/factory reset" no i też tak zrobiłem. Od tego czasu telefon w ogóle się nie włącza- dochodzi do loga LG i się wyłącza. Mam androida 2.2 chyba i jakiś Cyanogen mod ( telefon kupiłem już taki, nie znam się na tym). Wcześniej było wszystko ok. Proszę o porady co zrobić, żeby wszystko znów działało, bo gwarancji niestety nie mam.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

wgraj od od nowa soft

W jaki sposób to zrobić? Mogę prosić o jakiś link do tutorialu? Nigdy tego nie robiłem, a telefon kupiłem już z wgranym wszystkim.

Podaj model telefonu

LG Swift GT 540

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/465228-tut-flashowanie-gt540/

Zacznij od punktu Instalacja Cyanogenmod 7 i Recovery, oczywiscie najpierw sprawdz czy masz zainstalowanego fastboota (wylaczasz telefon, potem wlaczasz przytrzymujac jednoczesnie przycisk uruchamiania telefonu i przycisk kamery do oporu, az po logu LG pojawi sie czarny ekran).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Ten telefonu posiada już Cyanogen mod i andoida 2.2, albo 2.3. Nie muszę tego jakoś usunąć najpierw?

Opublikowano

Po zrobieniu tego co podane nadal nie mogę nawet włączyć telefonu, bo po pokazaniu się loga LG od razu się wyłącza. jakieś pomysły?

Opublikowano

Przez KDZ updater

KDZ updater nie znajduje mi telefonu, chociaż jest normalnie podłączony.

Opublikowano

Przeciesz na stronie Lg ma orginalne opragromowanie a nie w takie rzeczy się bawić jeśli nie umiesz to nie radzę się za to brać bo jeśli coś pujdzie ci nie tak to nic już z fonem nie zrobisz ...

Opublikowano

Przeciesz na stronie Lg ma orginalne opragromowanie a nie w takie rzeczy się bawić jeśli nie umiesz to nie radzę się za to brać bo jeśli coś pujdzie ci nie tak to nic już z fonem nie zrobisz ...

Do chwili gdy możesz włączyć Download Mode możesz uratować telefon.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Włączasz download mode, w KDZ UPDATER dajesz type 3GQCT, phone mode EMERGENCY, i klikasz launch software update możesz sobie wgrać v20a po czym zaktualizować go programem ze strony lg do v20c.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...