Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje w metin2

StreetWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec, czy oplaca sie wykonywac kazda misje po koleji? Czy bardzo zmieni to gre? I czym rozni sie gra postacia ktora nie wykonuje misji, od tej ktora wykonuje misje? Prosze od odpowiedz:)

Metin2 PL ASTRAL :

SURA WP 81lv+ ON

Opublikowano

Na pewno bardzo opłaca się robić misję biologa ponieważ można na tym sporo zarobić i co misje dostajemy inny bonus na stałe typu. 10% do Seeda, 60 do defa itp.

Ale inne też można robić bo dostajemy sporo expa i kasę :P

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

Polecałbym Ci robić misje " Badania Biologa"

Ale inne oczywiście też możesz robić

Opublikowano

Osobiście to robię te które dają sporo expa lub jakiś bonus itp.

Jak trzeba np dać 100 rud ebonitu, złota i srebra kowalowi to takich nie robie gdzie wartość tych oddanych przedmiotów jest kilkakrotnie więcej warta niż nagroda ;P

Opublikowano

Ja osobiscie polecalbym robic kazde badanie biologa oraz misje od 40 lv w gore poniewaz daja duzo expa , niektore nawet 50% lvlu i zajmuja nie duzo czasu.

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Polecam ci robić wszystkie misje dzięki temu gra zyskuje jakiś sens i jest się ciekawym co czeka cię dalej xD

Opublikowano

Oczywiście że sie opłaca zawsze troche expa dostaniesz, i wygodniej ci bedzie mieć all zrobione niż poźniej za kazdym razem je zamykac.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja robie wszystkie misje włącznie z polowaniami. W tej grze chodzi o robienie questów, dropieniu itp. A nie o ciągłe palenie spacji na spotach. Tak opłaca się wszystkie

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Tak jak wyżej koledzy napisali tak opłaca się robić lecz nie wszystkie. Ja gdy grałem jeszcze na Metin2PL zacząłem robić misje 35lvl + wcześniej to je trochę olewałem, ale od tego lvl na prawdę się opłaca robić misję ;) Polowanie jak najbardziej się opłaca.

Pozdrawiam

aotiyg.jpg

Sygnaturka By Ja|Avek By Ja|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...