Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokada komputera.

bartek_bac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj dowiedziałem się od kolegi że gdy ściągnął grę z internetu (nie pamiętam strony, ale chyba torrenty) to gdy próbował załączyć ponownie komputer wyskoczył mu komunikat że jest zablokowany i musi się zgłosić na komendę policji. Teraz pytam was czy ściąganie clientów z megauploada jest legalne i czy ktoś już może dzisiaj coś ściągał i nic mu się nie stało. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

1.Megaupload jest dawno zablokowany przez FBI.

2.Jest to wirus nie prawdziwy. Oni chcą opłaty, ale tak naprawdę to jakieś gimbusy, które siedzą ciągle w domu i wyłudzają kasę. Powiedz temu koledze, aby zrobił formata całego dysku twardego.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Miałem to samo 3 razy format niech robi. Wirus to WellSoft

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Też to kiedyś miałem ale u mnie było że musze wpłacic jakąś kwote na konto (był nr konta) zignorowałem to zrobiłem formata i nic się nie stało

Opublikowano

pierwszy komentarz idealny;] bylo juz taki przypadek na MPC a co do kompa oprocz zanieczyszczenia dysku nic ci nie zrobi bo za polaczenie systemu z podsespolami daje nam steerownik a jego usuniesz z dysku i zainstalujesz od nowa wiec chocby co nic im to nie da;)

Opublikowano

grubasy wyłudzające sianko. Formacik i już nie masz się co przejmowac a co do ściągania clientów z tej strony którą podałej jest w 100% legalna i nic Ci nie grozi.

1343817120-U262310.png
Opublikowano

To co za syf on ściągał, jak kolega pobiera i mi zgrywa na płytkę, to zawsze działa ogółem to zanim się coś pobierze to się

czyta komentarze ;)

Cofanie system moze sprobowac, lub w BIOS"ie chyba sie da usunac to co było wgrywane, sciagane z dysku twardego

Opublikowano

Mialem rowniez, ale norton zablokowal od razu. Polecam przywrocenie systemu, lub skan dobrym antywirem, np norton

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...