Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tepanie na Pu-Kong [EliteMT2]

matx321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z tepaniem na mapę pu-kong na serwerze EliteMT2. Mam kamera najnowszego pobranego z metin2mod.tk i zainstalowanego/wypakowanego do metka 2008. I gdy robię na nim pt i próbuję tepnąć kolegę na pu-kong (klikam pierścień i klikam na pu-kong) to wywala mnie z kamera i muszę wchodzić na clienta by wrócić do m1, inni ludzie tepają normalnie. O co może chodzić? Kiedyś tepałem i nic się nie działo. Za każdą próbę pomocy, like!

Opublikowano

Nie lubię n3osków na Kamerze,

Ja nie gram na kamerze, też nie lubię takich. Ale chce aby pomóc mojemu koledze w expie i dlatego chcę go tepnąć.

Opublikowano

Wrzuciłem do clienta i nie działa :<

Wchodzę normalnie przed ikonkę metin2mod_2011sf.exe, loguje na jakieś ch, robię pt z kolegą i klikam na pierścień w którym wybieram opcję pu-kong, pokazuje się pasek ładowania, ociupinkę się naładuje i wywala z metina :[

Proszę o pomoc, ponieważ obiecałem mu tego tepa na pk, a ja jak coś obiecuję to to robię, ale teraz nie mogę :<

Opublikowano

Pomocy, może ktoś miał ten sam problem i jakoś go rozwiązał? Jeżeli jest ktoś taki to niech napiszę, dużo czasu mu to nie zajmie, a mi bardzo pomoże ;[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...