Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Gladiatus by kam100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

W ramach nauki postanowiłem zmodernizować silnik ErPg i to bardzo ostro. Silnik będzie wyglądał ( i mam nadzieje działał ;P) jak Gladiatus. Narazie kończę strone logowania i później biorę sie za zakładkę konto ;)

Jeśli ktoś chce śledzić postępy nad pracami to zapraszam na http://zkg.webd.pl/erpg/

UWAGA! Ja tylko dopasowywuję layout ! Nie roszczę sobie praw do tych grafik! Ale do kodu już mogę ;] nie no żarcik :D Jak skończę to umieszczę Gladiatus by kam100 w mpcforum ;)

Komentujcie , oceniajcie itp ;)

P.S nie wiem czemu zniknął poprzedni temat więc założyłem nowy bo niektórzy się tym interesują ;)

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Spokojnie z wszystkim się wyrobie ;) Nie będę stawiał na tym żadnego serwera :) Nie roszczę sobie praw do grafik są one tylko w celu ,,demonstracyjnym" więc luzik. Zresztą ja udostępnie go w necie za free a nie będę sprzedawał :P To chyba mi nie mogą dużo zrobić co nie?

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Kamvader, po co robić do tego nowy layout, skoro i tak nikt nie będzie stawiał gry z tym layoutem :D, lepiej zostawić ten stary, a zająć się funkcjami.

logo.png

Opublikowano

To będzie wyglądało tak : W panelu admina są do wyboru 2 layouty (Stary i Nowy) Do wyboru do koloru ;) I do tego dojdą nowe funkcje ale to już nie będzie ErPg :D Już teraz przerobiłem około 35% kodu więc wersja 1.0 będzie nazywała się jakoś inaczej ;P Dobry pomysł czy nie zabardzo?

Opublikowano

No no kam oby tak dalej;

czekamy na dalsze wieści

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Heh to serwer tylko na pokaz? Bo widzę że jakoś ta rejestracja nie jest poprawiona ... Uzupełniam wszystkie punkty i piszę że Wypełnij wszystkie pola poprawnie lub zaloguj się jeśli tworzyłeś teraz konto! ehh

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

Jeżeli grafika bedzie podobna w np 50% to nie będą się mieli gdzie przyczepić skoro kod jest jego autorstwa.

Takie jest moje zdanie

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

twoje jest takie zdanie, tutaj chodzi dokładnie o plagiat. Żeby on się z tego wybronił to potrzebuje mieć dobrych adwokatów. Firmy takich posiadają a on nie

Opublikowano

A to pisz już z pretensjami do innych. Wstrzymałem prace , ponieważ nagle wszyscy zaczeli robić klona sfgame -,-

Opublikowano

Jeśli dobrze wiem, to już nikt go nie robi, więc możesz do niego wrócić. A poza tym jeśli robisz to dla nauki, to co że inni też to robią?

logo.png

Opublikowano

UPDATE:

Kończę zakładkę konto. Dziś jeszcze dodam te ruchome paski statystyk ;)

GRAFIKA NIE JEST MOJA I NIE ROSZCZĘ SOBIE DO NIEJ PRAW. SŁUŻY ONA WYŁĄCZNIE W CELU PREZENTACYJNYM SILNIKA!

Zapraszam ;)

zkg.webd.pl/erpg

Konto testowe: ogamez hasło: ogamez

Opublikowano

wez kurwa albo robisz priva albo nie !!! zarejestrowalem sie 10x i huj bombki szczelil grania niebendzie nieda sie zalogowac ani nic !!!

zrob cos z tym !!!

Opublikowano

Nie mówiłem , że będę stawiał serwer prywatny tylko udostępnie pliki. Kto chce niegotowe może pisać ale nie będę chyba go kończył bo dowiedziałem się z kwesti prawnej jak to wygląda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak, tak nie działa register pokazówka chyba nigdy się nie doczekam polskiego priva na, którym będzie się dało wbić 30lvl jednego dnia i będzie sie miało cały czas centka:( to tylko marzenia:(

Opublikowano

No to ogarnij się i pisz sam... Sam jesteś pokazówka mówię , że projekt niedokończony i nie będę kończył.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...