Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Era :D

budynnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym przedstawic moj pomysl na serwer na ktorym bylyby samochody miasta autostrady niekoniecznie lotnisko zrobil bym sam ale nie mam kasy zeby postawic dedykowanego takze kto jest zainteresowany robic prawo jazdy na serwie i grac w ten sposob prosze pisac ponizej mojego wpisu

potrzebuje doswiadczonych ludzi

1.Ktos kto by mogl postawic taki serwer dedykowany

2.duzooo slotow powyzej 150 lub 200+ moze byc wiecej zalezy ile bedzie miast

3.Budowniczych miast

4.Ktos kto by umial wgrac te mody na auta itd.

No i przydalby sie jakis kontakt podam gg i skype wy tez podawajcie

gg:5453575

Prosze by sie przywitac zebym mogl wiedziec z kim mam przyjemnosc

Niewiadomo czy sie uda taki serwer zrobic ale sami widzicie ze chyba nie ma takiej gry gdzie mozna wbijac do chat do aut itp. jezeli jest taka to wiadomo ze wysokie wymagania

Chce by taki serwer byl tylko 1 nie odrazu po 3 zbierzmy wiecej ludzi i moze sie nam uda

Znudzily mi sie te wszystkie serwery typu RPG FB pvp on frakcje gralem na nich ale sa do znudzenia jak cie nie rozwala to serwer padnie a jezeli tu bedzie duzo slotow i ludzie beda placic to napewno sie utrzyma

Jezeli sie nie podoba to nie piszcie ja mam taka wyobraznie :P i chcialbym przy okazji pouczyc sie prawka na serwie :D

Piszcie

Opublikowano

Jeśli startujesz z serwerem to nie na tyle slotów tylko 5-20 na start. A zrobienie takiego czegoś byłoby trudne. Możesz spróbować z modami na serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...