Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HELP] Jak zrobic strone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strone zrobisz w html'u a te darmowe smocze monety to sciema ludzie podaja tam swoje pasy ktore "leca" do "hajkera"

To prawda.

Opublikowano

Najlepiej zapisać pliki strony np. metina na dysku i przerobić pliki tak , że gdy ktoś się loguje przez ten link to wysyła passy do Ciebie , a jego przelogowuje na officjalke , a potem musisz wgrać to na ftp . ; >

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

tak własnie.. @up ma racje. nie legalne to raz a dwa kolejne dziecko metina kradnące konta.. -,- nie ogarniam takich ludzi.. A jesli juz tak bardzo chcesz pomocy to moze napisz w dziale torzenie stron. Chociaż wątpie ze ktoś pomorze Ci zrobić taką strone wiec odrazu zacznij robić ją sam.. adx52x napisał Ci co masz zrobić więc teraz poszukaj co i jak.. Moim zdaniem łatwej by było zrobić aby zapisywało pasy w pliku na ftp ale to tylko moje zdanie.. :)

Opublikowano

Najlepiej zapisać pliki strony np. metina na dysku i przerobić pliki tak , że gdy ktoś się loguje przez ten link to wysyła passy do Ciebie , a jego przelogowuje na officjalke , a potem musisz wgrać to na ftp . ; >

hahahahhahahhahahhahahahha strona metina na dysku ? tego się nie da tak zapisac a poza tym, jakie ftp takie żeczy idą na e-mail. Co do tematu poszukaj w google "kradnących sktyptów"

1343817120-U262310.png
Opublikowano

hahahahhahahhahahhahahahha strona metina na dysku ? tego się nie da tak zapisac a poza tym, jakie ftp takie żeczy idą na e-mail. Co do tematu poszukaj w google "kradnących sktyptów"

A po za tym kup sobie słownik -.-

Ryujiwiecznieżywy

NiedlabanówzaDDoSnampcforum

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Boże, dopomóż. Czemu to jeszcze nie jest zamknięte. Na forum zakazane są rozmowy o pishingu. Httrack'iem pobierasz stronę potem piszesz w php'ie skrypt ,który dane po zalogowaniu wysyła do Ciebie i tworzy fake sesje. Miałem nawet kiedyś taki, który wyświetlał prawdziwą ilość SM na koncie etc. Aczkolwiek nie polecam się w to bawić. Ktoś zgłosi pishing na policje i jutro ABW zapuka...

Wypowiedź na typowym poziomie hackeruf z gimbazy. "żeczy" te są jak najbardziej możliwe. Oczywiście nie pobierzesz wszystkich skryptów ale pliki css, html pobierzesz, resztę samemu zrobić trzeba i to wcale nie jest takie trudne :)

strone zrobisz w html'u a te darmowe smocze monety to sciema ludzie podaja tam swoje pasy ktore "leca" do "hajkera"

Ja hcicalem ostatnio w paincie zrobidz ale poprosilem kolege zeby mi dal ftp to mi dal ftp_trojansuperstar.exe i mi sie cos z komputerem stalo, jótro jąde do serwisu, teraz pisze z telefonu mamy :(

@Down

ahhh

Te czasy jak S0NikX był jeszcze dzieciakiem neo <3

Opublikowano

by mi ktos pomogl zrobic taka strone ??

Kolejne dziecko metina -.- które chce ukraść pasy innym ludziom

Kolego ile ty masz lat? 8 .... zagraj lepiej z kolegami w piłkę nożna a nie bierz się za kradnięcie kąt do metina

@Top

Chcesz to masz

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...