Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Scarface: The world is yours.

Jimmy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ściągnąłem dzisiaj tą grę z myślą, ze znów zagram i przypomnę sobie ten klimat jeżeli ktoś nie grał to polecam.

Zatem przejdźmy do problemu mianowicie podczas uruchamiania gry mamy intro/filmiki, w których jest dźwięk zaś gdy już wczytam profil wejdę do gry kompletnie nic nie słychać tylko gdy dam na maksa głośność na słuchawkach coś ta niby słyszę lecz strasznie cichutko ciężko coś zrozumieć.

Od razu mówię, ze wszędzie głośność ustawioną mam na maksa i w kompie jak i w grze nigdzie indziej się tak nie dzieje. Czytałem trochę po necie, żeby zmniejszyć przyspieszenie sprzętowe lub całkiem je wyłączyć lecz to nie pomaga nie mam pomysłów na rozwiązanie problemu. Sterowniki posiadam chyba, ze jakieś stare może, nie wiem ściągałem mniej więcej z miesiąc temu.

Karta dźwiękowa to: "realtek gbe & FE ethernet pci-e nic" (zintegrowana). System Win XP Professional Service Pack 2

W razie pytań co do mojego sprzętu proszę śmiało chciałbym rozwiązać ten problem jak najszybciej tak że czekam na jakieś pomysły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...