Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy...] Battlefield 3 Uruchomienie

Sitar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy. Przybyłem z problemem, mianowicie dostałem na urodziny BF3 wersję rosyjską (tańsza niż polska wersja). Zrobiłem konto na Origin, wpisałem kod, no i mam już grę na koncie. Ściągnąłem 16 GB w jakieś 5-6 h ze średnią prędkością 800 KB/s. Następnie gra automatycznie mi się zainstalowała. Gdy już jestem przy okienku 'Moje Gry', przejeżdzam kursorem na BF3 i klikam 'Graj'. Reakcji - żadnej. Jedynie to pojawia się niebieskie kółeczko przy kursorze, które po kilku sekundach znika. Próbowałem już odpalać Origin jako administrator lecz to nie daje żadnej poprawy. Dziękuje z góry i oczekuję na pomocną dłoń.

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

Toshiba ; D

Windows 7 Ultimate

Procesor: Intel Core i3 2.40 GHz

DirectX11

RAM: 3 GB

Typ systemu: 32- bitowy system operacyjny

Karta Graficzna: Ati Mobility Radeon HD 5470

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

Odpalałeś bf3 przez battleloga ? Słuchaj zrób tak włącz bf przez orgin jak ci kółko zniknie kliknij ctrl alt delete. Menadzera i procesy jeżeli bedzie bf3.exe dobrze jest. kliknij na bf3.exe i zakoncz proces a tera tak. Wejdz na battlelog.battlefield.com/bf3/ zaloguj się na konto orgin i wybierz sobie kampania kliknij rozpocznij kampanie i graj :).

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...