Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć!

Szukam dobrej klawiatury gejmingowej w granicy 100-200 zł im tańsza tym lepsza, co polecacie?

Opublikowano

Polecam Ci kupić klawiaturę ze zbliżonym skokiem klawiszy oraz takim samym rozmieszczeniem jak masz teraz.

Na nowej trudno będzie Ci się przyzwyczaić. Ja tam miałem kiedyś klawiaturę za 30zł, normalnie epicko się na niej

grało, pisało itd. Oddałbym wszystko za taką samą. Niestety skończyła ona marnie bo ją rozjebałem o biurko grając w grę :D

HBV27j.png

Legenda
Opublikowano

Polecam Ci kupić klawiaturę ze zbliżonym skokiem klawiszy oraz takim samym rozmieszczeniem jak masz teraz.

Na nowej trudno będzie Ci się przyzwyczaić. Ja tam miałem kiedyś klawiaturę za 30zł, normalnie epicko się na niej

grało, pisało itd. Oddałbym wszystko za taką samą. Niestety skończyła ona marnie bo ją rozjebałem o biurko grając w grę :D

Gratuluje rozpierdolenia klawiatury. Nie chciałem porady jak szukać tylko potrzebowałem jakichś linków, przykładów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...