Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Tak jak w temacie, mam problem z zalogowaniem się do trainera od h4x0ra do wersji 1.0 Heroes Of Might And Magic 6, trainer pochodzi z Sicheats.com więc trzeba się na niego zalogować. No i tu tkwi problem.. zarejstrowalem sie cacy na stronie moge sie normalnie logowac a do trainera wyskakuje blad:

Game trainer :)

Cannot open file "C:DOCUME~1\x\USTAWI~1\Temp\Rar$EX10.843\sc.key". Nie można odnaleść określonego pliku.

Wie ktoś jak kto naprawić ? posypie się "Lubie to" za pomoc w tym głupim problemie.

Edytowane przez qAnimowany
Opublikowano

Ten trainer się jakoś instaluje? Przeczyść folder Temp.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Może trainer nie zgrywa się z wersją twoich Hersów ;) Pobierz go jeszcze raz.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Problem naprawiony.. zapomniałem ściągnąć sc.key'a ze strony glownej sicheats :P

Jeszcze jedno pytanie jak działa funkcja "Unlimited health" (nieskonczone zycie) (shiled) bo niebardzo chce działać akurat ta najbardziej mi potrzebna funkcja :D

Opublikowano

Ale tylko ta funkcja nie dzała? Inne też nie działają?

8can.png

Opublikowano (edytowane)

Tylko ta :/

Szukałem na SICHEATS odpowiedzi i lipa.. kilku osobom nie chodziła ta opcja ale nie uzyskali odpowiedzi tak jak ja do tej pory :P

Może poprostu funkcja nie chodzi na ogol bo została źle zrobiona :) mówi się trudno

Edytowane przez qAnimowany
Opublikowano

Tak z niektórymi trainerami jest, niektóre funkcję nie działają. Sam kiedyś miałem takie problem i ni cholery nie działa. ;)

8can.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...