Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od 5% warna

fujasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tutaj zacytuje wam za co dostałem 5%:

"Ostrzeżenie dodane przez Omek za Podnieś o 5% w Yangi na PL-a i PandoraMt2 za doladowania!.Dano 5 procent powód: powielanie po up"

Niby wszystko ok ale jest jeden haczyk prosze oto link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/685647-yangi-na-pl-a-i-pandoramt2-za-doladowania/page__p__4943853#entry4943853

prosze zwrócić uwagę na godziny napisania owych postów:

LowPointer napisał:

Przecież to jest fake..Oni na oczy nie widzieli 1kkk na s26.

1kkk na serwerze Metin 2 PL (serwery od: 20s-27s) = platnosc to doladowanie za 5 zl z sieci Play lub przelew na konto PayPal na email: [email protected]

Więcej: strona.pl

A tak poza tym to nie ma serwera 27s ,na solarze 10kk kosztuje 13zł.Up nie dostałeś żadnych yang ,bo to twoja stronka

:)

O GODZINIE 10:49

kimono122 napisał: Ja nie ufam takim stronką

:) To wszystko to jest jedno wielki oszustwo, wolał bym już na allegro kupić. O GODZINIE 10:50

A ja napisałem: Moim zdaniem podejrzanie wygląda ta strona:) O GODZINIE 10:50

Człowiek czyta i nie odświeża co 5 sec i nie patrzy czy ktoś nie napisał czegoś przed nim...

Wiec owy administrator nie zwraca uwagi na godziny lub poprostu ma w du.... że od napisania 2 postów wyżej mineła niecała minuta.

ale człowiek istota omylna wiec pomyślałem napisze mu na pw że chyba się pomylił bo nie zauważyłem że ktoś przdemną dodał odpowieć założycielowi tematu i napisałem mu:

Przejrzyj dokładnie kiedy zostały napisane posty w tym temacie

http://www.mpcforum....53#entry4943853 i dopiero potem dawaj warn bo gośc nademna napisał 1 min wcześniej a posta pisałem trosze dłużej i nie zauważyłem że juz to napisał prosze o zdjecie 5%

W odpowiedzi dostałem:

Wiesz co to jest powielanie ?

No i gdzie tu logika??

Bardzo prosze o zdjęcie tych %

Opublikowano

Pisałem do niego na pw a o ile sie nie mylę warna może zdjąć osoba która go załozyła wiec myśle że reszta administracji wpłynie na tego admina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...