Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dobry build ? co robić z kasą w late ? :S

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj rozegrałem bardzo długą grę, bo trwała aż 1 godz.8 minut. Dość szybko udało mi się nafeedować i chciałbym was spytać czy ten build jest dobry i czy ewentualnie mogłem coś zmienić w late gdy nie miałem już naprawdę co robić z kasą, nawet po kupnie eliksirów zostawało mi ponad 3k.

29187705.jpg

Dodam jeszcze, że z tym buildem miałem ponad 3.9k HP i około 255 AD ( nie posiadam runek )

Opublikowano

jak już jesteś ostro naffedowany to bym zmienił buty na ruchliwości - latasz za fragami. Krwio sprzedać i kupić moc 3

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Mallet + Trinity? ftw. Albo jedno albo drugie, te pasywy się nie stackują. Trinity do outu w tym buildzie zamiast tego może IE?

jak już jesteś ostro naffedowany to bym zmienił buty na ruchliwości - latasz za fragami. Krwio sprzedać i kupić moc 3

Taa, stary co jarałeś? x2 trinity? Zmieniać buty? Żeby tracić m.res i tenacity gdy w enemy x2 ap z klatką? good weed.

Opublikowano

Jak dla mnie bulid bardzo dobry. Sam takim gram i jest bardzo dobrze. A co robić z kasą? Miksturki i tyle. Fajnie by było gdyby można było przekazywać tą kasę słabszym graczom :D

Wróciłem ;]

Opublikowano

Wporzo build, nie wiem w jakiej kolejności go robiłeś ale nie ważne. Nadaje się :))

@Up. 1-szy raz na forum widzę, żeby ktoś chwalił cudzy build :D

btw. gz wina :)

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Wszystko w buildzie dobre, ale sprzedałbym frozen maleta i kupiłbym sunfire(może nie koniecznie sunfire, bo w tej grze było 2ap ale ogólnie polecam)

Opublikowano

ja bym wywalil maleta i zmienil na sytuacyjne resisty w tym przypadku FON a w przypadku jezeli by bylo wiecej AD to randuina

Opublikowano

Wywalić maleta i kupić GA.

SLowa masz z trinty force

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Warmog i mallet z atma ?? to sie nie sprawdza juz z 10 patchow temu kiedy atme znerfili, wgle nie ma itemu sytuacyjnego, wiec wywalibym malleta bo maz slow z tri i kupil force of nature, reszty juz nie komentuje bo mnie az glowa boli

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Warmog i mallet z atma ?? to sie nie sprawdza juz z 10 patchow temu kiedy atme znerfili, wgle nie ma itemu sytuacyjnego, wiec wywalibym malleta bo maz slow z tri i kupil force of nature, reszty juz nie komentuje bo mnie az glowa boli

To weź ibuprom, bo build wcale nie jest taki zły. Na pewno ten lodowy do wyjebania, masz E + trinity, zamiast tego anioła stróża gdy potrzeba bardziej tanka, lub 2 krwiopijce jeśli potrzeba dps'u. ( infiniti na lee ? bitch pls, good weed )

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

Kupujesz wszystkie potki na ap, ad , as, wyrocznie itp. ;)

Opublikowano

Ogólnie ja lee nie gram, aczkolwiek trochę doświadczenia w tej grze posiadam. A więc jeśli masz Frozen Mallet to nie opłaca się już kupywać Trinity Force. Atma po którymś z ostatnich patchy też już jest nieopłacalna. To tyle chyba.

Opublikowano

Atma jest zawsze oplacalna. Ale polaczenie trinity z frozenem to nie jest dobre. Akurat w tej grze force of nature bylo by dobre.

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

Zamiast Trójcy mogłeś złożyć Płaszcz Malmortilusa (czy jakoś tak) a poza tym w porządku :) Ja w późniejszej fazie gry kupuję mikstury i zbieram kasę po nic ^^

Opublikowano

sorry bro ale "

moc3 do lee to syf" nie to jest najbardziej core item jaki na niego istnieje... no moze latarnia i buty na tym samym poziomie

Opublikowano

Nieeeee nie łącz nigdy watmoga z triforcem i malettem na raz! Co do porady kolegi "goń za fragami, kup buty ruchliwości" polecam nie słuchać i tych pro 800 elo playerów. Buty mogą wydawać się że nie dają dużo, ale w tym np. teamie mercury nieocenione. A nie wiem czy kolega wie, ale Lee ma dużą bazową szybkość, + buty z tieru II, + triforce mamy +400 MS... Tam było 2 AP a zbudowałeś głownie HP i DMG. Tu potrzebne były inne itemy. Na 5v5 często polecam Aegis of Legion na Lee Sina ale to item sytuacyjny (możecie go zrobić razem z supportem - aury się stackują). Aaaa no i moje zdanie - NIGDY NIE RÓB TRIFORCE NA LEE SINIE. To nie działa dobrze. Może się wydawać że działa, ale operowanie skillami w dżungli a w teamfighcie to 2 rózne sprawy, i za często triforce nie użyjesz. Są dużo lepsze itemy dla Lee...

Opublikowano

Nieeeee nie łącz nigdy watmoga z triforcem i malettem na raz! Co do porady kolegi "goń za fragami, kup buty ruchliwości" polecam nie słuchać i tych pro 800 elo playerów. Buty mogą wydawać się że nie dają dużo, ale w tym np. teamie mercury nieocenione. A nie wiem czy kolega wie, ale Lee ma dużą bazową szybkość, + buty z tieru II, + triforce mamy +400 MS... Tam było 2 AP a zbudowałeś głownie HP i DMG. Tu potrzebne były inne itemy. Na 5v5 często polecam Aegis of Legion na Lee Sina ale to item sytuacyjny (możecie go zrobić razem z supportem - aury się stackują). Aaaa no i moje zdanie - NIGDY NIE RÓB TRIFORCE NA LEE SINIE. To nie działa dobrze. Może się wydawać że działa, ale operowanie skillami w dżungli a w teamfighcie to 2 rózne sprawy, i za często triforce nie użyjesz. Są dużo lepsze itemy dla Lee...

Aura z aegisa stackuje sie tylko na tych co je mają, reszta ma 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...