Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Metro 2033 Problem przy włączaniu.

MefiuBaranek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekopałem google ale nic mi nie pomogło :/ Być może wy wiecie co zrobić. To tak:

Zainstalowałem Metro, włącza się normalnie wchodze w menu zmieniam język napisów na polski i zniknął mi cały tekst, były puste pole. Potem gra się wyłączyła. Postanowiłem włączyć ją jeszcze raz i spowrotem dać język angielski. Włączam i wyskakuje komunikat "Previous launch was unsuccessful. Would you like to start safe mode? Yes/No" daje No, włącza się filmiki początkowe (Nvidia,4A itp.) dochodzi do napisu METRO 2033, który pojawia się przed wczytaniem menu i wywale gre do pulpitu. Próbowałem wszystkiego dawałem Yes, przeinstalowałem Physx'a i sterowniki karty graficznej, przeinstalowałem też Microsoft Visual C++, czyściłem rejest i przeinstalowowywałem gre 3 razy. Dodam, że jakiś rok wcześniej ta gra działa. Proszę o szybką pomoc :)

Mój sprzęt:

Procek: Intel Core Duo 2

Karta: Nividia GeForce 8500 GT

Ram: 4 GB

System: Win XP Home Edition

Opublikowano

Gra oryginalna czy pirat? Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej i płyty głównej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...