Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać

Pegarożec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Pobrałem sobie tą gierkę i teraz pytanie, która postać lepsza. Co mam na myśli ? By była łatwa na początek, dobra w PvP, jak i PvM.

Podoba mi się Witchblade i Fighter, ten Berserker jest cool, ale myślę nad Witchblade, bo jestem przyzwyczajony do gry kobietą (jbc. nie podszywam się ;)). Szaman mi się nie podoba za bardzo.

Chyba, że mi ją polecicie, bo jest dużo lepsza od reszty.

Za rady daję lajki. :)

Pozdrawiam.

51708373187730018158.png

Opublikowano

Więc tak, Szaman only PvE, w PVP trudno nim grać i ogółem lepszy pod PVE.

Witchblade, świetne PVP, nawet przyzwoity exp.

Fighter, PVP, jak i PVE, ogarnięte, kolega wczoraj zjechał fighterem na 20 levelu huntera 27 level.

Hunter epickie PVP, świetne PVE. Wszystkie klasy są jakoś zbalansowane, więc opiszę krótko.

Jeśli lubisz PVP, combosy, i syzbkie ataki, to bierz albo Witchblade, albo Hunter Assasin lub shadow.

Chcesz szybko i łatwo expić? Bierz Szamana, szczególnie elementalista.

Walki w zwarciu, i szybkie czyszczenie instancji? Fighter będzie najlepszym wyborem.

To tyle, pozdrawiam. :)

Osobiście gram hunterem, który jest świetny.

Opublikowano

każda klasa ma subklasę. Fighter może ''ewoluowac'' na guardian'a/warrior'a i jeszcze dwie inne (zapomnialem nazw)

Wiecej masz tutaj opisane:

www.mpcforum.pl/topic/681475-mini-tutmaly-opis-postaci/page__pid__4919811#entry4919811

Sorry ze nie w code ale z telefonu pisze

Opublikowano

Dobrze, a niech mi ktoś powie, co najlepiej wybrać u Witchblade, a co u Fightera, jeżeli stawiam bardziej na Pvp ?

Chodzi mi o tą "ewolucję" na 20 lvlu.

Btw. lajki jutro, bo limit wyczerpałem. :O

51708373187730018158.png

Opublikowano

Na Fighter według mnie Blademaster, a na Witchblade, Slayer.

Opublikowano

Q1: Wypowie się ktoś jeszcze w sprawie @2UP?

Q2: Ma ktoś jakieś wskazówki, jak grać Witchblade? Bo wybrałem tą postać.

Q3: Czy nazwy postaci mają skróty? Tzn. czy często ktoś używa jakiś ? Np. WB, albo FI, czy SH.

51708373187730018158.png

Opublikowano

Q2: Witchbladem musisz robić dobre kombosy, i szybko powalać przeciwnika na ziemię, wskazówek żadnych raczej nie ma, sam musisz wyczuć postać, z moich osobistych to to co napisałem na początku, i dodam, że musisz szybko myśleć w PVP. :)

Q3: Raczej nie ma, przynajmniej ja się z takim czymś nie spotkałem.

Opublikowano

A właśnie, jak to jest z tym powalaniem? Jest może jakiś TuT, jak najszybciej powalić przeciwnika na ziemię? Albo czy ktoś mógłby mi takowy napisać?

Bo na mobach jakoś mi to nie wychodziło.

51708373187730018158.png

Opublikowano

Bijesz czały czas aż padnie, wielka filozofia, są też do tego skille, ale to musisz wytestować wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...