Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Perm ban czy nie?

Janardag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnego razu gralem sobie rooma w grze combat arms eu, akurat taki zbieg okolicznośi był bo gdzie bym nie wszedł to telekill ( tak z 7 razy z rzędu ). W końcu nerwy mi puściły i musiałem sie "wyładować", niestety oberwało się nexonowi gdyż puściłem kilka niemiłych słów w ich kierunku na czacie publicznym. Niestety ktoś niedługo potem napisał do mnie że ma wszystko nagrane i że wyśle raporta jak mu nie zapłace 40.000 GP. Napisał mi że dostanę bana na perma. I tutaj moje pytanie, czy rzeczywiście grozi mi taki ban?

Opublikowano

Chat ban?Tak mi się wydaje :)

Pozatym człowiek jest leniwy i nie wyśle tego reporta a zapewne nie nagrał i chciał kase za nic ;).

Spokojna głowa nie jednego cwaniaka na EU widziałem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przestraszyłem się bo gram w to grę prawie 3 lata i przez ten cały czas nie wiedziałem że istnieje opcja wysyłania pw do innych graczy. Gdy zobaczyłem po raz pierwszy zielony nick z tekstem kierowanym specialnie do mnie to myślałem że to jakiś moderator czatu. Byłem jednak w panice i zdążyłem gifnąć na stare konto równowartość budżetu moje drugiego konta ;/ Ale dzięki za pomoc zachowam moje konto z 40% hs, jestem spokojniejszy.

Bywalec
Opublikowano

Dostaniesz co najwyżej max 15 chat ban.

Ale gościa mozesz wrobić.

Zrób tak że on ci napisze jeszcze raz że chce 40 000 albo cię zreportuje.

Zrób screena i wyślij nexonowi i ten typek dostanie bana na perma ;)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dobry pomysł, szkoda że odrazu nie wpadłem na niego. Teraz nie pamiętam nazwy tego użytkownika. Myślał że trafił na kompletnego idiote a trafił na jedynie bezmyślną osobę. Dzięki raz jeszcze.

Opublikowano

Istnieje 1% że ktoś wyśle raporta/screena/video. Bo 99% nie umie tego zrobić lub nie chce mu się marnować czasu. Dzisiaj dużo widziałem wyzwisk w stronę nexona, dużo raportów by było ;p jeśli ktoś by jednak wysłał to ban konta na 15 dni

Opublikowano

Dostaniesz maksymalnie 30D Chat Bana + 15D Game Ban (o ile nie miałeś już wcześniej takiej kary).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Beka.

Dostaniez chat bana...koleś chce kase wyłudzić od Cb.

Olej to.

Zauważ jaki ma niby łatwy zarobek.

A nawet jak nie zapłacisz chat ban (nie wiem na ile) zaczynamy od 30 ;)

Jak "grubsze" słowa poszły pewnie jeszcze dorzucą CI kilka dni na konto całe ;X

Bywalec
Opublikowano

Mojego kolegę zbanowali na 15 dni na czat za "jebać nexon"

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

15 dni banu gry to ok, ja napisałem że nexon to skurw*** i że się śmieją z ludzi którzy narzekają na haksy, zamiast zapobiegać zwalczają i rozdają bany za byle co. Wypowiedziałem to w napływie emocji, tak na zimno myślę że nikt oprócz samego nexona nie wie jakie tak naprawdę jakie mają intencje dopuszczając w ogóle hacki do gry.

Opublikowano

To jeżeli pujdzie raport dostaniesz chat bana ;)

Więc tutaj nie ma co się przejmować.

A jeżeli nie pujdzie ban to olewka chłopie..

Np.Ja dostałem za "fk u spec" bana na 30 dni xD

Bo szwab nie umie przyjąć na klate krytyki.

Opublikowano

Napewno dostaniesz kare jakaś jeżeli tamten idiota wyśle.

@offtopic

Niewiedziałem że administracja neoxa się zmieniłą kiedy w to grałem za haka po 1-3 dni ban perm się dostawało tera jest chyba jak na warrocku 5 lat i może w tedy ban

yiWCsl1.png
Opublikowano

Wiesz ile osób tak mówi gdybym sie tym przejmował to bym sie bał grać w combata po prostu szukał jakiegoś frajera który odda wszystko za niewysyłanie jego zachowania do nexona. Spokojnie nic Ci napewno nie grozi tylko jak pisza Chatban.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak masz SS z tym co koleś pisał że masz mu giftnąć coś albo raport to możesz wysłać na niego raporta też :)

On dostanie 30D albo Perm Game Ban za próbę wyłudzenia.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...