Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg do zarabiania i gold za free[kody]

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czołgu do zarabiania.KW1 odpada, małe zarobki;/, arta dużo zarabia ale na 5 czy 4 tier będe zbierać w nieskończoność[mam etraz 3 tier]

Jaki jest najlepszy pojazd do zarabiania?czołgi premium moge wziąć ale szkoda kasy.Znacie jakieś kody bonusowe na złoto?[jak nie ma to prosiłbym o podanie takiego jeśli sie taki pojawi]wiem że w klanach też sie zarabia złoto ale w większości wymagany jest VIII-X tier... jeśli znacie klan gdzie można grać 6 tierem to prosze taki podać

xxx

Opublikowano

Jest mnóstwo kalnów gdzie przyjmują od 6 tieru ale tam nie zarobisz golda bo takie klany nie graja na CW

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Szkoda to zostają tylko kody... a jaki czołg do zarabiania oprócz tamtych?

1SBP podobno u nich zarabia się 11000 golda tygodniowo

xxx

Opublikowano

Widziałem w komentarzu jednym żeby scoobany zapisał się do 1SBP bo tam zarabia się 11000 golda tygodniowo

xxx

Opublikowano

Widziałem w komentarzu jednym żeby scoobany zapisał się do 1SBP bo tam zarabia się 11000 golda tygodniowo

To ja nie wiem ile oni dostają golda za te prowincje chyba 1kk tygodniowo bo maja w klanie 98 członków

A tak po za tym nie opłaca sie już grać na CW dla golda łatwiej i wiecej jest na ESL-u

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A jakie są te klany co rekrutują od 6 tieru?

Zejdź na ziemię człowieczku drogi. Żaden klan w którym zarabia się złoto , posiada prownicje na globalu + cw nie weźmie cycuszka z VI tierem. Jak wbijesz jeszcze z 2 czołgi X tieru , badź 2 arty viii tieru na randomy i cw , to moze wtedy. Normlane klany tak przyjmują.

A te vi tiery , no to wez , kapitani nie aktywni od 6 miesiecy itd ... pasc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...