Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Makro DK

ostrykebab14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie ,ponieważ znalazłem na internecie build na DK ,i w nim autor napisał rotacje skilli ,:

FAZA PIERWSZA ---- Icy Touch -> Plague Strike -> Obliterate -> Blood Strike -> Blood Strike -> spalamy runic power (frost strike)
FAZA DRUGA ---- Obliterate -> Obliterate -> Unbreakable Armor -> Pestilence -> spalamy runic power
FAZA TRZECIA ---- Obliterate -> Obliterate -> Blood Strike -> Pestilence -> spalamy runic power
FAZA CZWARTA ---- Obliterate -> Obliterate -> Obliterate -> spalamy runic power
FAZA PI?TA ---- Obliterate -> Obliterate -> Pestilence -> Blood Strike -> spalamy runic power
DALSZA CZE?? ROTACJI DO KO?CA RAIDU ---- Powtarzamy kombinacj? FAZA TRZECIA, znowu TRZECIA CZWARTA, PI?TA i tak w kó?ko (liczbowo 1,2,3,4,5,3,3,4,5,3,3,4,5,3,3,4,5 [3,3,4,5]), a? zejdzie nam cooldown Unbreakable Armor,

takie coś i nie wiem czy to warto (i czy idzie) zamieścić w makro,jak tak był by w stanie ktoś mi takie makro napisać każda faza pod inny guzik.Z góry dzięuje

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

nie ogarniesz kilku przycicków ?? widze ze grasz frost dk ... tam nie ma jako takiej rotacji są priorytety ,poczytaj sobie

Feel the beat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...