Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega Super wyjebany][Poradnik]Jak wejść na MPC !

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! dziś mam dla was mega super wyjebany poradnik jak wejść na MPC !!! uwaga to będzie zajebiście trudne. Wchodzimy w Google (www.google.pl)Poradnik na Yt ! następnie starannie wpisujemy www.mpcforum.pl ! gdy już weszliśmy na forum Uwaga! to już dla zaawansowanych klikamy na górze register or Login Uwaga! i gdy się rejestrujemy musimy podać Nick E-mail Haslo przepisać kod i zaakceptować regulamin ! gdy już to zrobiliśmy wchodzimy na swój E-mail i aktywujemy konto i Gotowe !! możemy się zalogować i Spamować w każdych działach !.

Poradnik zajebisty baj mi !

~Zainspirował mnie BloodSmokers !

Dziękuje i dobranoc !

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Zmieniłeś moje życie chłopie, siedzie na mpc ponad 4 lata i nigdy nie wiedziałem jak wejść na forum?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jesteś zaje*isty. Napisać poradnik, jak wejść na MPC i umieścić go na MPC. To tak, jakby dać do ściągnięcia Winrar.rar... "Dżinius kur*a, dżinius".

7m9a.png

Opublikowano

Zmieniłeś moje życie chłopie, siedzie na mpc ponad 4 lata i nigdy nie wiedziałem jak wejść na forum?

Nie ma za co ziom !!

Jesteś zaje*isty. Napisać poradnik, jak wejść na MPC i umieścić go na MPC. To tak, jakby dać do ściągnięcia Winrar.rar... "Genius kur*a, genius".

Wiem ziom jestem geniuszem !!

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...