Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champions #1 - Pandora (1/16)

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HaxBall Champions #1 - "Pandora" -

Cześć, za zgodą Antixa postanowiłem zorganizować turniej HaxBall 1vs1 na metodzie drabinkowej, bez żadnych grup.

Czas jednej połowy: 5 minut.

Limit bramek: brak.

Tryb meczu: Best of Two.

Stadion: Classic.

Best of Two - czyli gramy do dwóch zwycięstw, jeżeli będzie 1:1 gramy dogrywkę golden goal (złoty gol, czyli do jednej bramki).

Informacja o dokładnym czasie rozgrywki meczu zostaje podawana dzień wcześniej przez komunikator Gadu-Gadu.

Ja będę zakładał pokoje, pamiętajcie, że większy ping nie jest zawsze winą założyciela rooma, być może Twój internet może być obciążony.

Także polecam zamknięcie wszystkich programów które mogą powodować niestabilność połączenia internetowego.

W przypadku braku kultury podczas meczu ze strony chociażby jednego zawodnika, zostaje on zdyskwalifikowany. (czyli wyzwiska, etc)

Teraz trochę o metodzie drabinkowej, na czym ona polega? Jest to jedna z najlepszych metod, najwygodniejszych które zostały zastosowane min. w Warcraft III, Starcraft II.

Nie wiem jak to precyzyjnie wyjaśnić, więc pokaże to na przykładzie takim.

To chyba wszystko wyjaśnia, osoba która wygra przechodzi dalej, widać na przykładzie jak to będzie wyglądać.

Nagrody

1.

9368_gold.png oraz -15% talon.

2.

4875_blue.png oraz -10% talon.

3.

9796_chempion.png oraz -10% talon.

1295124.jpeg

1/16.

;)

Opublikowano

Mała informacja co do turnieju.

Finał - SynekMTG vs Mostro odbędzie się dzisiaj o godzinie 19:00, osoby zostały już poinformowane, mecz zostanie nagrany.

Opublikowano

Konkurs zakończony... Następny konkurs 2v2. 1v1 obecnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...