Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak bocić by nie dać się złapać

Strepsils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

se siedze w autobusie i sie nudze to wam naskrobie pseudotuta jak bocić żeby nie dostać bana

nie bedzie tu ani ładu ani składu

nie chce ci sie czytać to se idź

jak to mody wywalą to będę płakał

w czasie ostatnich dwóch miesięcy z nudów ustawiałem se na nocki (i nie tylko) botki, na różnych serwerach na pl.

wyniki mojej obserwacji są zadziwiające, srsly :O !! xD jak polegacie 100% na bocie to dostaniecie bana i nie ma chuja

jak se zaczynasz gre. to chcesz być na początku pro co nie? chcesz mieć wszystko szybko. a jak kumpel ci da eq na start to już całkiem. wgrywasz wh, czit na pelerynki i jechana. a najlepiej to zostawiasz to wszystko na noc, by samo expiło.

BŁĄD.

no kurna, bijesz bez animacji, wszyscy to widzą i wiedzą że to nienormalne a ty płaczesz że dostałeś bana przed 30 lvl, kiedy to chciałeś sobie ustawić fb i wgl :|

lepszym wyjściem od wh jest m2bob czy inny lvlbot który normalnie bije moby, automatycznie do nich podchodząc.

najlepiej jest też nie używać czitu na pelerynki.

za chuja nie wiem jak, ale za każdym razem jak biłem normalnie, byłem ciągle online, to jak używałem tych pseudopelek to i tak dostawałem bana. czyli że gm może sprawdzić czy masz pelki czy nie. graczom kit wciśniesz, ale...

ale jak pisałem - jak polegacie 100% na bocie to dostaniecie bana i nie ma chuja.

nawet jak se będzie bot po prostu bił mobki... to jak gm do ciebie szepnie to przecież bot nie odpisze... i dupa blada. miałem przypadek że zostawiłem bota i sobie po prostu poszedłem do sklepu, wróciłem, patrzę GM stoi obok mnie pod postacią tysiaka i pisze do mnie na szept ile to 2+2 :D odpisałem, ale ten do mnie że już za późno... i wiadomo co dalej.

prócz tego gm ma inny sposób na sprawdzenie bota :D

nigdy, ale to nigdy jak ustawiacie levelbota, nie ustawiajcie go w miejscu. nie kotwiczcie go na danym expowisku. bo jak was gm przeniesie w jakieś inne miejsce to postać automatycznie wraca na expowisko. a jak przy wracaniu przechodzi przez wodę i góry i mazury no to wniosek jest prosty :D raz mnie na s7 jak bociłem GM przeniósł do stajni koni w m1, ale na szczęście byłem przy kompie to nie dopuściłem do tego by mi postać z niej wyszła:) napisałem na ogólnym pytanie co się dzieje i po chwili GM puścił mi serduszka i przeniósł przed stajennego, beka.

OK załóżmy że wbiłeś 30 lvl i chcesz ustawic fb

Ad rem - ten bajer w m2bobie że możesz łowić gdzie chcesz nie działa na dłuższą metę bo gm i tak cię może wykryć. ja se tak łowiłem, podszedł do mnie gm i pyta czy robakiw ziemi łowię :D a ja że nieee że to bug że gm może se sam sprawdzić... no to on chyba to łyknął bo sobie poszedł...

spoko, jak bedziesz miał szczęście i GM cię nie znajdzie to luz. ale nie ustawiaj go na dłużej niż 24h. jak HS wyczuje że za długo łowisz i nic poza tym do masz bana a na supporcie spławią cię tekstem że to blokada systemowa i nie przysługuje od niej prawo odwoławcze.

no i ja właśnie taką blokadę dostałem... chyba z 90 takich.

ogółem, jeżeli chodzi o fb - trzeba się mieć na baczności... radary zwykłe, czy też te na szept wydają się mało skuteczne, bo... mimo takich zabezpieczeń dzisiaj rano wchodzę do gry, patrzę, konto zablokowane. z normalną wiadomością na email, czyli że to GM mnie przyczaił...

nie wyczaiłem jedynie jak są banowane dh... używałem dh na evencie w czerwcu, od tamtej pory nie wchodziłem na tą postać, a przedwczoraj otrzymałem bana nie tylko na to konto 1 lvl którym kradłem, ale też na dropka, na którego przekładałem itemy. główna postac ocalała, ale dlaczego - chuj wi. dodam, że każde konto na innym adresie email.

podsumowując: jak już grasz w metin2 to raczej dla rozrywki nie? więc nie boć - to jedyny sposób na uniknięcie blokady. a jak już hackujesz, to podkręć sobie lekko szybkość ataku, włącz autoatak i autopota, wynajmij kolege ninję/szamana i tak exp. ja tym sposobem dobiłem na głównym koncie do 87. w dwa miesiące, niecałe. bez is. ino przepy za sponsorpay. tracąc w tym czasie około czterystu kont dropków, rybaków... no, botów.

any questions? odpowiem na każde, h3h3

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ta tęcza w twoim avatarze wygląda jak przkerzywiony kutas :)

Prrocenciki lecą ;] Ja jak widać jestem zwykłym szarym użytkownikiem forum :< Sorry, że dopiero teraz ale ocierałem łzy po twoim poście

Opublikowano

Ta tęcza w twoim avatarze wygląda jak przkerzywiony kutas :)

awatar moim zdaniem ma za zadanie odzwierciedlać charakter posiadacza.

tak, jestem chujem.

a ty jesteś nikim, o.

pojechałem ci co nie?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Piękny Polski język, a do tego TuT'a, nawet jak "bocisz" GM napisze do Cb, jeżeli nie odpiszesz ma prawo Ci dac bana (tak gadałem z GM)

ps. Miło mi Cię poznac, Chuju :)

(sry, nie doczytałem) LAJK.

...Czasami nie da się wszystkiego poukładać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...