Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Ścinanie się gry

Gloodzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od razu przejdę do rzeczy. Nie dawno zakupiłem bf3. Gdy przechodziłem Singla wszystko było ok, zero ścinania się itp. Jedyna rzecz jaka mnie dziwi to tryb Multiplayer. Nie raz wejdę na serwer, 64/64 graczy, max detale i gra chodzi normalnie. A nie raz zechce zagrać głupiego dma i gra ścina się jak nie wiem co, dźwięk to samo, kontrola ruchu także szwankuje. Ping w obu przypadkach jest taki sam ( 30 - 60 ) Gram na Lapku, którego parametry wyglądają następująco TOSHIBA procesor Intel core i5 2410M 2.30 GHz, 4 gb ramu, windows 7 64 bitowy system, karta graficzna GeForce GT 525M 1 GB. Pobralem sterownik jakie proponowano mi przy instalacji pod moja karte aby bf3 chodzil lepiej. Czy ktos mi moze powiedzie co wplywa na to, ze gra chodzi raz doskonale raz fatalnie ?

bl3nd.jpg
Opublikowano
Czy ktos mi moze powiedzie co wplywa na to, ze gra chodzi raz doskonale raz fatalnie ?

Ciężko wyczuć co może być tego przyczyną. Przy tych zacięciach masz spadki fps czy po prostu gra się zacina na pare sekund ?

Opublikowano

Nie jak się ścina to ścina się przez caly czas. Wylaczam gre zmieniam serwer nic nie pomaga. A np. w czoraj wieczorem normalnie wchodze na serwer i zasuwam ostro na podboju zero ścinania piekna i plynna gra. Nie rozumiem tego ... ;/ Bo co do sprzetu to raczej nie jego wina prawda? Zaznacze tez, ze scinanie tyczy sie również dzwieku, przy łączeniu się na serwer widze jak napisy " wczytywanie " klatkują zamiast plynnie przeskakiwac i melodia w tle skacze jakby ktoś skreczował :D ...

bl3nd.jpg
Opublikowano

Zaktualizuj te sterowniki od karty graficznej lub spróbuj przywrócić starsze. Problemy z dzwiękiem powiadasz, możesz podać model karty dzwiękowej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...