Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Za słaby pc ?

bddymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś sciągłem bf3 + premium. Problem polega na tym. że po kliknięciu na ikonke battlefielda on nie uruchamia mi się... Moze być to problem z pc czy jakiś inny ? jak coś parametry mojego pc to AMD Athlon x2 52+ Ram 2 GB ddr2 i karta to ati radeon hd. 6670

Opublikowano

Ściągnąłeś czy kupiłeś? Jeśli to pierwsze to nie otrzymasz pomocy. Jeśli to drugie: Wystarczy przejrzeć dział za odpowiedziami. Nawet w podpiętych masz FAQ(?)

Opublikowano

Ściągnąłeś czy kupiłeś? Jeśli to pierwsze to nie otrzymasz pomocy. Jeśli to drugie: Wystarczy przejrzeć dział za odpowiedziami. Nawet w podpiętych masz FAQ(?)

kupiłem 2 cd-keye na keye.pl i dziś zakończyło się ściąganie.

a jak się uruchamia przez Battleloga ? sorry ale dziś dopiero pierwszy raz pracuje z origin ;/

Opublikowano

ok dziękuje za odpowiedź :D

a jeszcze jedno pytanie by nie zakladać nowego tematu. Przyznam, że niedawno posiadałem piracką wersie bf3 i kampania mi normalnie chodziła a teraz na oryginale nie chce się włączyć to wina sterowników czy raczej słabego pc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...