Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nietypowy problem

BlackJokerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tu znowu ja. Mam problem, jutro jade do cioci (:D) żeby zająć się pewną sprawą, cioci nie będzie. Ale jest problem, moja mama ma prace wymagającą dostępu do internetu, a ciocia ma internet tylko przez kabel, aby się połączyć trzeba mieć aplikacje dialnet, ciocia nie ma pojęcia gdzie ona jest nagrana w necie nie mogę znaleźć tej aplikacji i jest lipa nie ma neta. Wiecie co robić? Pomocy.

Opublikowano

skoro jest na kompie to muszą i być instalki do modemu, jak modem wewnętrzny to sobie odpuść

czasem wystarczy tylko kablem połączyć i skonfigurować połaczenia dwóch kompów ( crosem )

zresztą takie połaczenie można skonfigurować i ręcznie bez jakiegokolwiek oprogramowania, trzeba tylko wiedzieć jak

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok, już wiem o co chodzi dam sobie z tym radę (chyba :D) bez oprogramowania, ale jest jeszcze jeden problem, bo pod biurkiem z tego co pamiętam stoi coś pod biurkiem, coś z dialogu, ciocia ma podłączony komp kablem i przez niego się łączy a nie przez wifi, a nie przez wifi więc nie wiem co to jest?

@edit to chyba to

4605555300_1313443579.jpg

Opublikowano

to jest modem ! podłaczasz kabelek od cioci laptopa do tego modemu , i z tego modemu do komputera i pójdzie bez oprogramowania ;)

Cześć.

Opublikowano

jak chcą dwa na raz wystarczy kupić switch albo hub najtańszy , w ostateczności jest opcja przepinania kabla na czas używania internetu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak masz kabelek od lapka, podpinasz go pod modem i internet działa. Wystarczy, w razie czego skonfigurować ustawienia ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...