Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Odpalanie gry

hphop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem gra niby się uruchamia jak klikam start włącza się okienko i czekam aż się załaduje a tu co bluescreen proszę o pomoc bo bardzo chciałem pograć bo dawno temu grałem w to jak była jeszcze beta

Opublikowano

Podaj specyfikacje swojego komputera najlepiej za pomocą cpu-z

Jaka specyfikacja człowieku ...

------------

Odczzytaj szybko kod z errorem oraz treść błędu , tzn. nie całą oczywiscie bo wiem oco chodzi tylko jaki sterownik wywala. to jest na samym środku BSoD

Opublikowano

Jaka specyfikacja człowieku ...

------------

Odczzytaj szybko kod z errorem oraz treść błędu , tzn. nie całą oczywiscie bo wiem oco chodzi tylko jaki sterownik wywala. to jest na samym środku BSoD

BO jak ma bs to oznacza ze albo jebie sie system albo któryś z podzespołów np kosci RAM wiec dobrzy by było wiedziec jaki ma sprzęt

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

BO jak ma bs to oznacza ze albo jebie sie system albo któryś z podzespołów np kosci RAM wiec dobrzy by było wiedziec jaki ma sprzęt

facepalm.gif

"BSOD to objaw poważnego błędu systemu operacyjnego Microsoft Windows lub uruchomionej w nim aplikacji. Gdy wystąpi, system przechodzi w specjalny tryb pracy, w którym m.in. pozwala na dostęp do pamięci RAM z innego komputera podłączonego przez port RS-232 lub port USB. Nazwa pochodzi od charakterystycznego, niebieskiego koloru tła, na jakim wyświetlany jest komunikat (człon Blue Screen) oraz od faktu, że po wyświetleniu tego komunikatu system nie reaguje na polecenia wprowadzane przy użyciu klawiatury (człon Of Death). Aby system działał prawidłowo, zazwyczaj jest konieczne ponowne uruchomienie komputera." - wiki.

Opublikowano

Z wikipedi to mozesz sobie w dupe wsadzic widziałem duzo przypadków i nie kiedy wina była w kościach RAM dlatego też pisałem zeby podał specyfikacje ale jak znasz sie lepiej to ja nie bede sie mieszał

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Rany jaka kłótnia kiedyś miałem już Wot ale miałem małe komplikacje z kompem a prawda system mi się rypie i nie mam zabardzo jak zainstalować więc temat już chyba do zamknięcia

Opublikowano

Po pierwsze gre się włącza a nie odpala (odpala to się samochód) . Atak na serio to zrób formata lub sprawdz ramy czy są nadpalone czy coś,

Opublikowano

Po pierwsze gre się włącza a nie odpala (odpala to się samochód) . Atak na serio to zrób formata lub sprawdz ramy czy są nadpalone czy coś,

bitch , to co kolega flap_pl wspomniał to był tylko przykład z tymi ramami. jebniete moze byc zupełnie co innego :F

@top , jak powiedział wyżej. Proszę o kod błędu z zawartoscia wyrzucajacego sterownika.

Opublikowano

Uaktualniłem sterowniki karty graficznej i teraz nie mam już bluescreena tylko teraz pojawia się białe okienko i się wyłącza a teraz już w ogóle nie wiem co zrobić żaden błąd nie wyskakuje i nie wiem co dalej reinstal nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...