Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam problem...wie ktoś jak zrobić skrypt który będzie wutomatycznie wysyłać zaproszenia przez mam już dość tej strony? np. ktoś wpisuje emaila w formularzu google (takim jak tnij.org/locker-z) i automatycznie idzie mu zapr?

Z góry dzięki :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Opisz mechanizm wysyłania tych zaproszeń, bo nie bardzo wiadomo, z której strony to ugryźć.

Zakładam, że wysyłasz je z zalogowanego konta, przez jakiś formularz, więc chyba najprostszym podejściem byłoby przy wysyłaniu maila z innego, publicznego formularza uruchomić bota, który:

- zaloguje się na konto (musi obsługiwać ciasteczka)

- metodą POST wyśle żądanie z linka, który służy do wysyłania zaproszeń

- w powyższej metodzie dołączy adres osoby zapraszanej w formie POST DATA

- wyloguje się

To teoretycznie tak by wyglądało i wymaga znajomości adresu logowania, nazw parametrów w metodzie post przy logowaniu, adresu wysyłania formularza i podobnie jak wcześniej odpowiednich parametrów oraz adresu wylogowywania.

Parametry można łatwo wyłowić różnymi aplikacjami do analizowania zapytań w protokole HTTP. Z darmowych HttpFox pod Firefoxa jest prosty i godny polecenia.

Opublikowano

A czy żeby coś takiego wykonać trzeba znać jakiś język pogramowania? czy jest to na tyle proste że można zrobić to z jakimś poradnikiem? :)

Chodzi mi o to by:

"bot,skrypt czy coś w tym guście" pobierał adres email z TĄD lub z TĄD (zależy jak łatwiej)

i wklepywał go TU

Jest to chyba wykonalne? i czy potrzeba dużo pracy?

PS: czy zna ktoś jakiegoś bota do GG w którym można ustalić co on odpowie? taką jakby sekretarke? niezależnie co ktoś odpisze bot odpowiadał by np. "nie ma mnie w domu napisz później lub zadzwoń pod XXX"?

@edit2

Lub ewwentualnie moge zrobić taką strone jak tą z formularzem google z 3 zdjęcia,z tym że wpisany email dodawany był by do bazdy danych.Wtedy dodał bym też na strone capatche...ale czy było by to wtedy łatwiejsze czy trudniejsze?:D

\m/ \m/

GG: 9261310

• Dodaj nową pozycję...