Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Szukam moda na jeszcze większe przybliżenie w trybie snajperskim

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poco ci większe przyblizenie ? Wystarczy nawet bez trybu snajperskieg wlaczyc auto aim i basta.

Opublikowano

Bo ja mam hitzone i chce z największą dokładnąścią trafiać w to miejsce w które chce bo czasami sie przyczajam i wale z daleka i to jest mi potrzebne bo z daleka ciężko jakieś kolorki zauważyć

xxx

Opublikowano

A co tego przybliżania to też bym nie polecał. Jakbyś zobaczył jak twoje pociski placą (pudłują) i latają wszędzie tam gdzie ty nie chcesz to byś kompa przez okno wyrzucił. Na którymś czołgu w trybie snajperskim widziałem zawsze jak pociski lecą ale to ZAWSZE i czasami miałem taką chęć.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Nie ma takiego. Co do auto to czesto pudluje.

Nie gadaj , ja miałem 43% hit ratio i zacząłem używac auto i mi aż o 9-10% wzrosło i aktualnie mam 53%. W każdym razie nie zaprzeczę , nie jest to jednak "najelpszy auto"(poza tym nie ma inych ^^)

Bo ja mam hitzone i chce z największą dokładnąścią trafiać w to miejsce w które chce bo czasami sie przyczajam i wale z daleka i to jest mi potrzebne bo z daleka ciężko jakieś kolorki zauważyć

Tak jak wspomniał kolega wyżej gdybyś miał taką dokładnosc i widzial gdzie lecą pociski to byś się posrał przed tym kompem , ze snajpy np. kv-5 w weakspot to jest spore prawdopodobienstwo , ale innych czołgach nie.

Opublikowano

Auto celuje w środek czołgu -> często w dolną część wieżyczki, gdzie pancerz jest większy.

Bo w środek czołgu jest największe prawdopodobieństwo , iż wogóle trafisz. Jeśli pocisk poleci troszkę w górę/lewo/prawo/dół i tak czasami uda się trafić.

Gdy celujesz w sam silnik w tył czołgu , to nic nie trafisz. Tak jak masz czołg na przeciwko ciebie równo z bardzo bardzo daleka , to nie celujesz w gąsie bo nie trafisz. Celujemy w sam środek. A to że pancerz jest mocniejszy dla wielu osób tak jak dla mnie nie sprawia problemu ;)

Opublikowano

No to inny przykład, czołg schowany do połowy - auto celuje w skałę. Kolejny - celowanie w scouta jadącego z 50km/h; auto celuje idealnie w czołg, lecz w cele ruchome powinno się celować przed nimi ;)

Ja auto nigdy nie używam (chyba, że grając scoutem podczas ataku na artę wroga, która stoi nieruchomo).

Z tym celowaniem w czołgi używając auto się zgodzę, duże szanse trafienia i przebicia. Co innego w przypadku czołgów stojących przodem do nas - strzał w wieżyczkę/ górę pancerza = bounce.

Apropo modu zwiększającego przybliżenie: nie jest to konieczne, wystarczy tak wyregulować czułość myszy, żeby celownik zbytnio nie skakał przy lekkich ruchach

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...