Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]aktualizacja Tango ostatnie 3 dni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

80% telefonów do zaktualizowania zostało rozpisanych na ostatnie 3 dni lipca.. Nie mam pojęcia dlaczego tak sie stało... No ale nie będe nad tym rozmyślał....

Tak więc jeśli zobaczycie aktualizacje dajcie znać w tym temacie, napiszcie jakiego operatora macie... tzn od jakiego macie soft... MI podczas odpalania telefonu pokazuje się logo orange....

Więc czekamy

2d787890b15a18cd8b0a14051d8e9bec79.163.117.164update list.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

Upload with http://Wrzucajtu.pl

Jak widać na razie tylko soft z Orange dla lumi 800 nie został jeszcze zatwierdzony przez Orange..... Dla lumi 710 zatwierdzono.... :)

Musimy znać jeszcze nasz product code który znajduje się pod kartą sim lub odczytać go możemy programem nokia care suit :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z Orange na czacie..... I pani jak widać wgl nie zorientowania w temacie.. Napisała mi że przykro jej że nie ma aktualizacji i nie wie kiedy będzie a ja na to to niech się dowie... Po chwili wraca i piszę że nadal nie wiem kiedy będzie...

I po tych słowach na szczęście w sierpniu będę w Krakowie przejdę się do nokia care i niech mi wgrywają bez branda.... :s.... I koniec umowy w lutym i zmieniam na t-mobile albo na plusa....

Tak ich obsmarowują na forum orange nawet tam od nich nikt nie wjedzie i nic nie napisze....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.