Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help]Jaki laptop do bf-a?

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie pytam się jaki laptop nadał by sie do bf3 i gdzie go kupić jestem w krakowie jak by co

xD

Laptop do max 2000zł i żeby bf chodził jak naj naj. polecą like ;)

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Opublikowano

Ja mam Acer Aspire 5560G, po połączeniu kart, wszystko chodzi na średnich+szczegóły na ultra, laptopa kupiłem za 2200zł. (P.S jak będziesz kupował lapka, to kup od razu podstawkę chłodzącą, bo bez niej pograsz najwyżej 1 godz.)

52355735709006418626.png

Opublikowano

@2up i @3up hahahha mój kolega kupił laptopa taniej i mi bf3 na ultra chodzi tylko mu się przez 2 minuty zmula na początku a dalej normalnie a jak używa komendy na fps to już wgl.

Opublikowano

@2up i @3up hahahha mój kolega kupił laptopa taniej i mi bf3 na ultra chodzi tylko mu się przez 2 minuty zmula na początku a dalej normalnie a jak używa komendy na fps to już wgl.

Zobacz jaką rozdzielczość ma laptop, a jaką PC. Na PC za 2.5k zł zagrasz na ULTRA W FHD(1920x1080), a nie na low/medium w 800x600 na laptopie.

Opublikowano

parametry chyba 6gbramu karta 2gb nie pamiętam dokładnie bo grałem u niego z 3 miechy temu proc 3 rdzeniowy ale dokładnie nie wiem.

Tak ale ty chyba nie wiesz jaki w niemczech prąd jest drogi a brat ma kąpa 3 gb ramu karte 256mb a do niego nic się nie opłaca dodawać .

Opublikowano

Dobra może ja podam spece:

-AMD Quad Core Processor A8-3500 1,5 x 4 (podkręcony do 2,4)

-AMD Radeon? HD6650M + AMD Radeon? HD6620G (połączone i każda po 1gb)

-8GB DDR3

-750GB

Jak mówiłem chodzi na średnich (szczegóły są na ultra), po 30/40 fps, przy grubszych akcjach chodzi po 20fps, ale to tylko przez kilka sekund.

52355735709006418626.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...