Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SŁabo ulepszona truta 25% średnie czy parta +7?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, napaliłem się na kupno truty 25%+(do29% średnie) średnie ale +0-+3 :/ bez kd, bez bonów.

Mam parte +7 3x kd spalone, 2x bon (4%na nieumarłe, 4%na zwierzęta), jestem mentalem i mam jak an arzie słabe skill ebojowe (duchowe m4, walniecie m6, tapniecie na 17 punktow, czekam na oz).

Opłaca mi się kupować trutę? Kasy ma nie wiele, około 5x bodzi, które chciałem przeznaczyć na ulepszanie stalki na +6, co robić?

Serwer: solar (s26)

Opublikowano

Nie radzę kupować takiej truty. Lepiej zarób na metkach albo DT i kup później lepszą trutę.

Opublikowano

@Ringtone nie wiesz chyba ile kosztuje Żal. Co do tematu postaraj sie zarobic(najlepszy zarobek m2, metki) wtedy kup sobie cos wybonowanego.

Opublikowano

Nie opłaca się kupować takiej Truty wyjdziesz na ogromny minus z ulepszaniem i wkładaniem KD lepiej już kupić z KD i wykutą na +6/9

Opublikowano

nie opłaca się kupywać, bo kupisz i z takimi skillami oraz eq nawet nie dasz rady expic. Zrób sobie dropka zarób na jakies eq 6/7 i rób skille

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Skille non stop robie, bylem w v2, expilem, czytalem tylko ku silen cialo a teraz na razie nei expie i czytam all ku :)

Ale na 2x grupki w atlantydzie na golemy daje rade, dosyć szybko je ubijam, jak w v2.

Ale dostosuje sie do zalecen i uzbieram wiecej yang, teraz ostatnio sporo stracilem bo kupuje oz tapneicie, juz 6 nie weszla na m :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...