Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Zwój Boga Smoków pali itemy?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pewnego źródła dowiedziałem się, że Zwój Boga Smoków pali więcej itemów niż Zwój Błogosławieństwa, że jest jakiś bug?

To prawda?

Bo chcę ulepszać stalkę i mam 5x takich zwojów ;p

Opublikowano

Nie ma różnicy, każdy ten item ma tylko % do ulepszenia.

Ludzie tak piszą bo i spaliło.

Decyduje szczęście.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma szczęścia to i na 1 spali tak naprawdę nie ma % jest tylko szczęście ja bym za ciebie robił i tym albo sellał (jeżeli to inny niż pl)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ja także sprawdzałem to i na PL'u i na privie... Bardziej opłaca się ulepszać bodziem pomimo iż ten zwój ma dawać "niby" 10% więcej...

Opublikowano

też podrzymuję teze ze bodzio jest lepszy sam zauwazylem ze tym zwojem wiecej pali na privach jak i pl niz bodzio ;>

Opublikowano

zwoj boga smokow wg mnie rowniez pali wiecej przedmiotow niz bodzio :) testowalem te zwoje wiele razy poniewaz mialem ich okolo 30 i bardzo zadko ulepszaly pomyslnie mimo malego + przedmiotu

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Masz tu cytat z metin2 wiki "Zwiększa szansę na pomyślne ulepszenie przedmiotu o 10% i przedmiot nie ulega zniszczeniu, gdy ulepszenie zawiedzie. W przypadku niepowodzenia, jakość przedmiotu jest redukowana o poziom 1." osobiście użyłem go raz i ulepszyłem stalke na +7 więc co ci szkodzi "To tylko gra "

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Teoretycznie zwój ma 10% więcej szans na pomyślne ulepszenie, ale to wszystko zależy od szczęścia. Oczywiście lepiej ulepszać zwojem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...