Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najlepszy samochód z T3?

wisnia.96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, Evora to najlepszy i najbardziej opłacalny zakup w T3 za IGC.

Jest jeszcze Murcielago, ale jest aż o milion droższe od Evory, a oba wozy są porównywalne.

Opublikowano

Przekonalem sie do evory jak wsadzisz do niej fajne czesci to jedden z najlepszych samochodow w grze. a co do muci to to jest kupa nie polecam.

mr2xd.png
Opublikowano

Chyba Porshe 959 jak cos i jak porownujesz porshe do evory to chodz sie scignac :)

mr2xd.png
Opublikowano

Ja wam powiem że Murcielago może jest drogie ale nie jest najgorsze. Według mnie jest takie samo jak Evora...

Opublikowano

@up

Powiem ci ze evora na waterfront robie czasy 56 sek a mucia max co wycisne to 59 wiec polecam tansza,lepsza,szybsza evorke. (powiem ze nawet lepiej mi nia idzie niz rtr-x'em

mr2xd.png
Opublikowano

Murcielago trzeba nauczyć się jeździć. Mi na początku też nie podchodziła ale bo dłuższym czasie kręcę takie same czasy jak Evorą, np. na Waterfront to mam Evorą 55s, a Lambo ok 1s. lepsze.

Ja jeżdżę na kręte trasy Evorą, a na szybszych z małą ilością zakrętów lepiej sprawuje się Lambo.

Opublikowano

Evora przy znakomitym przyspieszeniu i sterownoscia moze dorownac nawet do Muscle car'a :)

Ale podczas taranowania jest b. słabe...

Opublikowano

Naj wybór to evora która jest dobra na wszystko. Na policję także sobie radzi-kto Wam każe wbijać się w radiowozy?!

Na wyścigach sprawuje się wyśmienicie, a gdy wstawi się do jej ultra packi to nie ma na nią słów :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

evora , naprawde najlepsze auto z gry za IGC i jedno z lepszych aut z całej gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...