Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrystalCraft [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [20 slotów] [serwer:Dedykowany]

Jeep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zaktualizowany do wersji 1.3.1!!

G.png

Nazwa serwera: CrystalCraft

IP serwera: f18.owncraft.pl:25034

P.png

Rodzaj Serwera: Mieszany (spotkasz to co lubisz)

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Tak (poza miastem)

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 20

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: Lwc,world edit,world guard,jobs,chest shop,iconomy i inne

Załoga: LinuxPl,Bartus,Ardi005PL,Dryniu

D.png

Witam, i zapraszam na serwer CrystalCraft zaloge cala mamy nikogo nie potrzebujemy.

Serwer trzyma sie od kwietnia.

Gralem z kumplami i wkoncu nam sie znudzilo postanowilismy zostac Administracja i wylaczylismy WL odswiezylismy mape i takie tam

serdecznie zapraszam :) /Linux

Opublikowano

phi wszedłem na serwer wy testować zabezpieczenia bez problemu unregister dostał gracz

Zostałem zbanowany a przecież im pomogłem ; )

Pewnie administracja ma po 13 lat

Zaraz napiszą na modding jak to naprawic pewnie

Opublikowano

serwer to takie gowno ten epicki to admin zrobil inne konto by tylko zachecic graczy trzeba na dzialke zebrac 30k a nie masz nic rypany survival bez niczgo z kijowym spawnem w 5 min i 5 dzialkami na krzyż

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze epicki to nie admin -.- , po drugie 30k na działkę to nie tak dużo, każdy ma swoje zdanie co do serwera :)

Kolego popracuj nad pisaniem, a lepiej skończ podstawówkę. Bo jak patrze na to co Ty tu napisałeś -.- to aż szkoda mi się Cie robi ;0

Opublikowano

Haha ! Żalowy serwer! Admini nieogarnięci. Przeklinają do graczy nawet jak nic nie zrobili, troszczą się o własną dupę... Jak napisałem na chacie "Ogarnij się -.-" dostałem bana perm o nazwie "Spierdalaj bahorze". Nie polecam serwera ! Nawet nie wbijajcie... nie opłaca się. W życiu nie widziałem gorszego serwa i administracji. Haha .. !

Opublikowano

dobrze napisałeś kolego ten serwer jest do dupy admini to załosne dzieci dali mi bana za to że skopiowałem tekst na mpc i wstawilem prawde haha , admin ma ortografie na 2/10 vip'y tak drogie że Niepolecam tego serwera.

465018565500e588973dcb.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj wbiłem na ten serwer i myślę że warto na nim dłużej pograć. Działka kosztuje 30k ale kasę zarobiłem w jakieś 10-15 min. Plugin jobs to świetny pomysł. :D Aktualnie serwer jest ogarnięty, wiec nie wiem o co wam chodzi :) Są warpy, kopalnia, pustynia, sklep także ja osobiście polecam serwer.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...