Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euro gąbki na NK Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak sprawa wyglada tak Siostra ciągle sra mi zebym jej doładował jakies gąbki na nk nie bd tracił hajsu na takie gowna wiec da sie cos zrobic aby to ominąć Bardzo prosze o pomoc bo dostane kiedys pierdoollca od tego jej gadania zrozumcie mnie hehe :)

29.png

Opublikowano

Nie czegoś takiego.

Skasuj jej konto na nk i horror się skończy :)

@Down

"Zbadając element"? :>?

Nie lepiej powiedzieć "firebugiem" albo "badając element" albo PPM i "Zbadaj element"?

Opublikowano

Nie da się za Free doładować EuroGąbek. Możesz jedynie zabić siostre i wszystko jej zabrać z dobytku z portfela ^_^ .

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Aby doładować gąbki będziesz potrzebował:

• Jeden czołg T-34t_34_rudy_102.png
  • Około 1500 L oleju napędowego abbc43160513f2b709c3b317e0c81c51.jpg
  • Laptop lub inne elektroniczne urządzenie obsługujące MPEG-4old-laptop.jpg
  • Klapki kubota: kubota%20navy-2.jpg

Wsiadasz do czołgu i nakurwiasz na Sybir gdzie znajduje się ich serwerownia. Potem to już łatwizna bo uruchamiasz aplikację "Logika-kurwa.exe, a jak nie działa to uruchom przez aplikację Brain.exe. Jak się sprężysz to przed końcem świata powinieneś wrócić... Jeżeli to nie pomoże to pozostaje sprzedać siostrę murzynom...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@up jesteś zajebisty

BTW znając życie to autor chce te euro gąbki a nie jego siostra, chciał coś wymyslić żebyśmy nie wzieli go za dzieciaka

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Da sie doladowac za darmo ZNAFFCY -.-. Kliknij doladuj i masz sponsorpay. Wypelniaj ankiety i potwierdzaj na poczcie email i dostajesz od 1gąbki do 90 :). a wy znaffcy sami na Sybir wypierdzielac;p

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

ja ma inny pomysł ale ... to jest TAJNE ! to tak

1. weź siostrę do auta .

2. jedź z nią na serwerownie nk

3. zostaw im ja tam na 3-4 minuty

5 zapomnij że nie było 4 pkt ;D

6 wualaa ! twoja siostra jest tak wkur... że dali ci gąbki za darmo ! ciesz się xD

Opublikowano

Da sie doladowac za darmo ZNAFFCY -.-. Kliknij doladuj i masz sponsorpay. Wypelniaj ankiety i potwierdzaj na poczcie email i dostajesz od 1gąbki do 90 :). a wy znaffcy sami na Sybir wypierdzielac;p

hahahaha chyba dam Lubie to ;D

Opublikowano

hahahaha chyba dam Lubie to ;D

Jak tylko będę miał okazję to wyjadę :) Lepiej tam niż w tym chorym kraju... Mój post wyżej został napisany dla jaj, ale jest wykonalny..

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Niech da Ci kase a ty jej doładuj :D Oczywiście z większym % :D A jak nie to niech sobie wypełnia ankieciki na których zarabia € gąbki :D

Opublikowano

da się robić tam ankiety a za ankiety dostajesz euro gąbki

Aby doładować gąbki będziesz potrzebował:

• Jeden czołg T-34t_34_rudy_102.png
  • Około 1500 L oleju napędowego abbc43160513f2b709c3b317e0c81c51.jpg
  • Laptop lub inne elektroniczne urządzenie obsługujące MPEG-4old-laptop.jpg
  • Klapki kubota: kubota%20navy-2.jpg

Wsiadasz do czołgu i nakurwiasz na Sybir gdzie znajduje się ich serwerownia. Potem to już łatwizna bo uruchamiasz aplikację "Logika-kurwa.exe, a jak nie działa to uruchom przez aplikację Brain.exe. Jak się sprężysz to przed końcem świata powinieneś wrócić... Jeżeli to nie pomoże to pozostaje sprzedać siostrę murzynom...

dobre dobre leci like! xD

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

To nie są pogaduszki do takiego spamu Panowie.... Tylko trzeba było odpowiedać na pytanie a nie jak zabić siostrę...

Jest sposób taki że sam możesz ją oszukać właśnie przez firebug zmieniając tylko wartość wizualnie i tyle.... Albo właśnie przez wypełnianie reklam.....

Wartość jest po stronie serwera więc musiał byś się tam włamać :) także nie ma opcji niestety :(

Reszta postów z raportowana za spam. A za poprawne dam like :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Rób te reklamy na sponsor pay, jednak na polskim IP mało zarobisz. Polecam program AOL, dzięki któremu zmienisz IP na amerykańskie i będziesz miał reklam w brut ; )

Pozdrawiam Wszystkich powyżej hehe

Opublikowano

To nie są pogaduszki do takiego spamu Panowie.... Tylko trzeba było odpowiedać na pytanie a nie jak zabić siostrę...

Jest sposób taki że sam możesz ją oszukać właśnie przez firebug zmieniając tylko wartość wizualnie i tyle.... Albo właśnie przez wypełnianie reklam.....

Wartość jest po stronie serwera więc musiał byś się tam włamać :) także nie ma opcji niestety :(

Reszta postów z raportowana za spam. A za poprawne dam like :)

Kolego sam spamujesz postami nic nie wnoszącymi do tematu !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na nk już usunęli ankiety i zmiana proxy nie pomoże -.-

Są ankiety... Więc rób ankiety na siostry koncie i będziesz miał EG. Gdy ankiety się skończą uruchom AOL i zmieniaj ip sobie na amerykańskie... Wszystko pisze w dziale Strony WWW.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Mam taką rade :)

1. Zawieź siostre do serwerowni nk.

2. Zostaw ją.

3. Czekaj, aż team nk zacznie ci spamić, że chcą ci ją oddać.

4. Powiedz, że za 10000000 euro gąbek <3

Problem rozwiązany ;3. Sprytny Arox :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...