Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3]Kupić ps3 teraz ? czy poczekać na ps4?

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, ponieważ lubię gry, a mój super laptop nie pozwala na granie w jakieś nowe gry (bf3,prototype2 itd.)

Czy opłaca się teraz kupić ps3 ? bo słyszałem, że 4 wyjdzie ale nie wiem kiedy więc czy się opłaca i jeszcze kupić za granicą np. w niemczech bo mój tata tam podróżuje i może mi załatwić i czy wyjdzie taniej i będzie możliwość zmiany języku ?

Opublikowano

PS4 wyjdzie dopiero za 6 mies - 18 mies cos w tym przedziale, i będzie ono na początku bardzo drogie + będzie bardzo mało gier i też będą bardzo drogie, a PS3 ? teraz mozesz dostać jak dobrze poszukasz 800-900 zł , i gry są tanie, tak więc kupuj PS3, a za jakieś 4 lata możesz zacząć zbierać na PS4

RMCF

Opublikowano

Nie ma się co tu zastanawiać. Kupuj PlayStation 3. Gdzieś półtora roku po premierze PlayStation 4 szło by się zastanawiać nad kupnem, ale teraz to nie ma sensu zbytnio.

Opublikowano

Jezyk zmieiasz podczas konfiguracji systemu jak odpalasz go 1 raz po kupnie ;)

Kup lepjej 3 a poza tym ps4 jest już, gry są w produkcji ale ukarze się dopiero za rok ponieważ teraz jak pisano powyżej gier bło by mało myśle że sony ukaże ps3 na targach E3 za rok.

http://www.gram.pl/tag/ps4

A tu coś ooo

//Rudi

Zamykam, bo autor już dawno wyraził swój komentarz po odpowiedziach.

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...