Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC do inne mmo

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, przeglądając stronę główną forum zainteresował mnie dział DCUO. Mianowicie pomyślałem, aby przenieść go do do działu Inne gry.

W DC jest bardzo mały ruch, zaledwie 560 tematów, ponad 3k odpowiedzi. Średnio w tematach są po 2-3 odpowiedzi. Więc jak dla mnie to za mało na główny dział.

Opublikowano

Jestem na Tak, dodano pare fajnych działów, a w dc jest bardzo mały ruch. Najlepiej jak by się tu wypowiedział Marselo. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Najlepiej zostawić Sretin'a, srola i minesrafta nie? Jeśli DCUO zniknie to jestem też za tym, żeby Diablo, Smithe, DOTA 2, C9, Brick Force, Wolfstein, MoH, też przeszły na "inne gry", bo przecież bardzo mały ruch jest :) Graliście chociaż w DCUO, żeby się wypowiadać na temat tej gry? Pewnie nie. Jestem za ZOSTAWIENIEM tego działu tak jak jest, albo inaczej niech w/w gry też pójdą do innych gier.

Opublikowano

Mam sentyment do DC, ponieważ był to mój pierwszy dział... <3

Jednak trzeba myśleć racjonalnie. Ruch jest tam naprawdę mały. Dział "poradniki" to głównie tematy napisane przeze mnie i Menestera, co też świadczy o małym zainteresowaniu działem przez użytkowników. Średnio w dziale powstają 2 tematy na dzień, a czasem nawet wcale nie widać nowych wątków. Prowadzę ten dział sam już od dłuższego czasu i nie mam z nim żadnych problemów. Praca w tym dziale generalnie polega na dodawaniu prefix'ów. Nie oszukujmy się... W DC Universe wieje nudą. Możliwe, że miesiące świetności ma już za sobą. Myślę, że moderatorzy 'innych gier MMO' poradzą sobie bez trudu z tym już podupadłym działem. Jeśli dział kiedyś ''ożyje'' można go przywrócić, bo gra jest naprawdę świetna, ale póki co zajmuje tylko miejsce na stronie głównej.

//Edit

Skoro nie ma jaką grą zastąpić tego działu, to jestem naturalny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Najlepiej zostawić Sretin'a, srola i minesrafta nie? Jeśli DCUO zniknie to jestem też za tym, żeby Diablo, Smithe, DOTA 2, C9, Brick Force, Wolfstein, MoH, też przeszły na "inne gry", bo przecież bardzo mały ruch jest :) Graliście chociaż w DCUO, żeby się wypowiadać na temat tej gry? Pewnie nie. Jestem za ZOSTAWIENIEM tego działu tak jak jest, albo inaczej niech w/w gry też pójdą do innych gier.

Popieram,na tak jeżeli wywalimy wszystkie w/w gry. na nie, jezeli wszystko zostaje w 'normie'.

Opublikowano

Prawdę mówiąc, to nie ma jakim działem zastąpić DC. Po prostu niech sobie będzie. Kiedyś jak wyjdzie jakaś gra, darzona super pro uwagą, to się pomyśli. Na chwilę obecną jestem za niewprowadzaniem zmian .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...