Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Szukam osoby do konfiguracji permissions

brtos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam osoby, która zrobi mi cały plik permissions, bo ja przeglądałem masę tych poradników, a dalej nic nie wychodzi. Więc potrzebuję, żeby przed każdą grupą (Moderator, Vip, Admin, Gracz) był prefix. Fajnie by było, gdyby był kolorowy. A tutaj macie uprawnienia, jakie powinny mieć poszczególne grupy:

Gracz - może ustawić sethome, używać warpów, i teleportować się do spawna, powinni móc robić sklepiki z pluginu chestshop, robić gildie i ustawiać home gildii, dołączać do gildii, opuszczać itp. (plugin factions), przekazywać pieniądze z pluginu iConomy, dołączać do pracy (Jobs) i opuszczać ją no i zabezpieczać drzwi, skrzynki, tabliczki, klapy (LWC)

ViP - to co gracz + kickowanie innych i sprawdzanie banlisty (tak naprawdę to nie wiem co dostaje zazwyczaj ViP, więc moglibyście sami coś zaproponować)

Moderator - to co gracz i ViP + banowanie, odbanowywanie, cuboid (jezeli się da)

Admin - wszystkie uprawnienia

Możecie coś dodać, jeżeli sądzicie, że to się przyda. Lista pluginów:

- AutoMessage

- ChestShop

- CommandBook

- Essentials

* Essentials

* EssentialsChat

* EssentialsSpawn

* EssentialsProtect

* Essentials Group Bridge

* Essentials GroupManager

- Factions

- iConomy

- Jobs

- LWC

- MonsterBox

- WorldEdit

- WorldGuard

- xAuth

Z góry wielkie dzięki za pomoc. Słyszałem, że do tego jest jakiś tam plugin, więc, możecie mi podać link, cokolwiek, byleby tylko zrobić to, co wam tutaj napisałem. Jeszcze raz dzięki z góry za wszelką pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...