Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Blokada konta

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawilem sobie bota (waithack + mobberhack) i nikogo nie mijalem nie wyskoczyly zadne bledy hs nie lognelo mnie z gry ale kiedy wyszedlem na cwile z metina i wszedlem jeszcze raz moje konto zostalo zablokowane. Wie ktos moze jak GM to wykryl?

Opublikowano

Powiem ci tak wszystko co miałem zostało zbanowane + 7 kont na FB.

serwer Solar.

Zbieram "+" :) Pomogłem? NIE WAHAJ SIĘ Daj "+"

18706.png

21495.png

21571.jpg

Opublikowano

Dołączam siędo pytania, wszystko nonstop kontrolowałem, wbijam 2 godzinki pozniej a tu ban, nie ma emaila nic..

Serwer Solar:>

Opublikowano

chodzi o to ze hackShiled nawet gdy cie nie lognie dziala i znajduje programy które manipulują metinem chocby takie jak FB itp.

Miałem tak samo i pisałem na suport , odpisali ze bann jest na stałe i zostal nałożony przez system(hackShiled).

Opublikowano

Hack shiled cię wykrył a jeśli chodźi o to że wam blokuje parę kont to polecam stosować się do tego:

Nigdy ale to nigdy nie zakładajcie sobie 2,3,4,5,6..... kont do metina na 1 w-mailu bo jeśli na jednym z nich dostaniecie "bana" to dostaje on nałożony na wszystkie konta które są na tym e-mailu
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/686027-tutjak-bocic-by-nie-dac-sie-zlapac/

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

wykryl cie hs a od tego nie ma odwolania, ja np. expilem ostatnio kompletnie bez hackow na nowym koncie i napierdzielalem w poty (normalnie klikalem myszka) i wykrylo mi makro (pokazalo z hs cos typu game macro detected) i po kilku dniach dostalem bana, a jak napisalem odwolanie to odpisali mi ze od logow z hsa nie ma odwolania

Opublikowano

Up ... HS nie reaguje na klikanie PPM ... Chyba że to program wewnętrzny to nie ma się co dziwić :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...