Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy samochód z T1 na dzień dzisiejszy do 1800 boost

Jumpingmrc_btm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w temacie , potrzebuję szybkiej i fachowej rady , ponieważ po ostatnim kodzie posiadam 1800 boost i chciałbym kupić dobre T1 . Wiem, że mr2 jest wyśmienita , ale już ją mam . Więc co jest zaraz po niej .? W co warto zainwestować .? Z góry dziękuję za odpowiedź ; ))

Opublikowano

MR2 chyba miazga w T1, i bardzo dobra w T2. Wiec moim zdaniem albo odłuż na cos lepszego w T3 lub zbieraj na jakies autko T3 ; ]

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Ale Ja mam 3 kierowcę już . I chcę po prostu na tym nowym kierowcy mieć też coś czym da się pośmigać :) . A na pewno nie będę dokupywać boost'ów ; /// . Dlatego chcę wybrać raz a do porządku . I stać mnie tylko na T1, więc o tej klasie rozmawiajmy .

Opublikowano

Hmm z T1 to tylko został już Renault Clio V6,Nissan 2000 GTR i Mazda RX8.Wybierz któreś z tych aut bo reszta to już słabsza.No oczywiście za igc jest Silvia i CHevelle SS.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Aha. No też tak sądziłem i myślałem nad właśnie tymi trzema pojazdami :) . Coś się wybierze. A pewnie osiągami są zbliżone do siebie . Dziękuję i można zamknąć :). +

Opublikowano

mi się wydaję że MR2 :) ale przeciecież za kase możesz np z T3 czy z T2 czy T1 :) odego był BOT :)

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Ketrab, może nie każdy chce w 30 minut mieć max kasy i wszystkie ultra części? Sam nie widzę w tym sensu, gra się wtedy szybko nudzi.

Co do tematu to MR2 lub 2000 GTR.

143516sygna.png

Opublikowano

No Ja wiem , że za kasę mogę kupić , ale chodziło mi o same boosty i tylko o T1 , ponieważ mam nowego kierowcę i nie mam tak wbitego poziomu. A nie jestem z takich co jeżdżą pół dnia all in'y . Jak się uzbiera to już za darmową kasę kupię t2 i t3 . Ale z stanem moich boostów stać mnie jedynie na T1 z "lepszych" samochodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...