Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talonki xd

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka pisze z fona i nie mam tu polskich znakow otoz chodzi mi oto aby po przejsciu normalnych grup typu ProUser do postmaker czy writer dostawac po talonie z : membera na ProUsera 10% 7 ProUsera na mostmakera 15% z postmakera na postwritera 20% lub moze mniej jak sadzicie? Jezeli pomylilem sie z tymi posmaker lub wrigżter to poprawcie na dobrze i usuncie to co teraz pisze

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jestem na nie. Talony dostaje się za konkursy, wkład, pomoc, a nie za wbicie z głupiego postmakera na postwritera...

Było by z byt zbyt łatwo.

9368_gold.png

Opublikowano

@up jezeli ktos ma duzo % to takie cos by sie przydalo chociazby nie za przejscie z brupy tylko posty

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Bez sens, bo spamujące trolle dostaną darmowe -%. Po prostu trzeba przestać spamować i pomagać. Jeżeli nie spamujesz, to chyba jasne, że nie dostaniesz %. Co do pomagania ja sam gdy widzę osobę pomagającą, której zależy, to zdejmuję %.

Po prostu trzeba wziąć się do roboty. W życiu nic nie ma za darmo .

Teraz to już nawet za free w mordę nie dostaniesz na ulicy

9368_gold.png

Opublikowano

Jak byś się dobrze zachowywał to nie miałbyś tak wielu %, próbujesz coś nowego wprowadzić strasznie bezsensownego. To może za założenie konta też dawajmy talon? co? To na takiej samej zasadzie jest. Czyli jedna wielka głupota.

Skoro narozrabiałeś i dostałeś warna to musisz Go odpracować, a nie że zdejmiemy Ci za nic. Nie ma takiej opcji z tymi talonami.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Niestety, takie coś u nas nie przejdzie. Talony są formą nagrody za uzyskanie ustalonych iluś pierwszych miejsc w konkursie. Nabijanie postów i zdobywanie nowych rang jest samo w sobie nagrodą i swego rodzaju wyróżnieniem na forum, dlatego też nic dodatkowego, jak talony, nie wchodzi w grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...