Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Gdzie grać

psychoza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakładam ten temat ponieważ wszystkie privy które teraz startują albo startowały są nie wypałami albo gra na nich 150osób. A powiedźcie mi co można zrobić na serwerze jak gra 150 osób online? Pvp nie ma sensu bo w m1 stoi z 10osób albo nawet nie i wszyscy np.robią bony a ty stoisz sam jak palec i czekasz jak ktoś weźmie z tobą pvp. Wojny gildii na takich serwerach to już jest akurat nie możliwe bo wejdzie na wojnę po 5 osób z każdej gildii maksymalnie i co to ma być za wojna. Privy które ostatnio startowały i mają sporo graczy jak na te czasy, musiały mieć wcześniej jakiegoś dobrego priva że ludzie ich pamiętają np. Avalon czy Rawia, a inne privy nie mogą na to liczyć bo już nie mają takiej przeszłości jak tam te privy i są skazane na porażkę. Zakładam ten temat do dyskusji, powiedźcie swoje zdanie na ten temat i napiszcie może gdzie będziecie grać w przyszłości i jaki serwer jest godny by na nim zagrać. Ja osobiście zagram na privie który startuje 24sierpnia, w zapowiedziach jeszcze go nie ma ale myślę że ten priv każdemu się spodoba.

Priv Reinor.pl

Opublikowano

Avalonv2 już staję się nudny bo wbijesz 80lv i juz masz całe maksymalne eq. A 80lv wbijesz tam w 1 dzień

Zaprasza na strone Reinor.pl

Opublikowano

Fajnie... że dopiero 24 sierpnia reinor- noo jakiś tydzień przed końcem wakacji- może ludu będzie, ale nie tyle co zawsze,

fajna sygna ok, strona tez niczego sobie, ale ja już to znam na wylot- piekna prezentacja, 1k+ czeka a co się potem okazuje? na starcie bugi, ddos- no to ok zamykamy server i naprawiamy, potem obiecywanie- dzis na pewno ruszymy lub jutro- i takie przeciąganie prowadząca do daty 30 sierpnia.

Dziękuje.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Fajnie... że dopiero 24 sierpnia reinor- noo jakiś tydzień przed końcem wakacji- może ludu będzie, ale nie tyle co zawsze,

fajna sygna ok, strona tez niczego sobie, ale ja już to znam na wylot- piekna prezentacja, 1k+ czeka a co się potem okazuje? na starcie bugi, ddos- no to ok zamykamy server i naprawiamy, potem obiecywanie- dzis na pewno ruszymy lub jutro- i takie przeciąganie prowadząca do daty 30 sierpnia.

Dziękuje.

Ale jeszcze nie przekładali startu więc czemu tak uważasz? To jest dopiero 1 data startu. Zapowiedzi jeszcze nie ma a ilu już użytkowników na forum mają.

Opublikowano

Reinor ukradło stronę Zielsko.com , przerobili i tyle, sam z nim gadałem to powiedział że on dla tego serwera nie robił... a chyba wyraźnie jest napisane że Zakaz kopiowania bez zgody AUTORA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...