Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicLeru Najlepsza gra RPG na przegladarke ! BETA TESTY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie rozumiem czemu ludzie tworzą gry na silniku X. Nie umiecie tworzyć od 0 ? Jak chcesz zobaczyć jak wygląda gra pisana od 0 to sobie kliknij na link w mojej sygnie - grę pisałem 8 miechów. A czy się opłaciło to to nie wiem. Może narazie graczy nie ma ,ale robię wszystko by byli i sam porobię updat'y do gry ,które nie są tak naprawdę trudne bo stworzyłem grę ,którą zarządzasz sobie w MySQL'u.

EDIT: Nie rozumiem za co te laiki :P. Ale wkurza mnie ,że tacy ludzie są co tylko by brali i przerabiali silnik. Nie mówię o osobach ,które piszą aktualizacje i łatki do silników - co więcej podziwiam ich za to ,że robią coś takiego. Ale wkurzają mnie osoby co piszą :

NAJLEPSZA GRA RPG NA PRZEGLĄDARKĘ ! MA 2 GODZINY A JUŻ MAMY 2 GRACZY ! CAŁE 0 OSÓB POLUBIŁO NASZ FANPAGE - ZHEJTUJ I TY !

To ja już chyba 1.5H robię forum i nigdzie się nim nie chwalę :P

Opublikowano

dziekuje bnmbb za wypowiedz lecz ja niestety dopiero zaczynam zabawe z tworzeniem gier i nie znam tak dobrze jak ty jezyka programowania abym mogl pozwolic sobie na napisanie gry od 0.

Opublikowano

No ale Kongo zrozum go ze nawet jesli zacznie to nie wiem takich rzeczy jak przenoszenie na strone roznorakie formularze if-y itp(to co ze wie do czego ale nie wiesz gdzie ;)).

Fakt rafaeru zaczales od du*y strony zamiast przerabiac dla siebie ty odrazu stawiasz gre i na dodatek reklamujesz ja na forum.;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...