Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus błąd ? HELP

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od ostatniego czasy wyskakuję mi jakiś błąd może wirusa mam nie wiem ;/ a dzieje się to że słychać takie pip i wpisują się gdzie się da same 5555555555555555555555555555555555555555 i tak cały czas ;/

Jeszcze co zwróciłem uwagę to wszystkie poza mozilą przeglądarki chodzą tak wolną że o szok patrzyłem Interen Explore Opere i Google Chrome ;/ wszystkie tak chujnie chodzą że o szok ;/ a narazie nie chce robić foramta ;/

Opublikowano

* Aktualizacja systemu.

* Aktualizacja antywirusa.

* Przeskanowanie komputera Spybotem/hitmanem w trybie awaryjnym.

* Użycie programu CCleaner (wraz z czyszczeniem rejestru).

* Defragmentacja + sprawdzanie dysku z zaznaczoną opcją o próbie odzyskania uszkodzonych sektorów.

Zobacz jeszcze czy nie ma czegoś podejrzanego w procesach (CTRL+ALT+DELETE > Procesy)

Te "pip" występuje tylko raz? Jest krótkie, długie?

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

sorka ze teraz odpowiadam ale z tego co ja myślę nie wiem czy dobrze ale te Pip to jest jak np za dużo klawiszy przycisnę ale teraz te pip występuje w grach jak gram tylko jest pip i może w kompie coś się przegrzewa ?? ;d

Opublikowano

nie wiem czy dobrze rozumiem, ale ,,klawisze trwałe'' ???

jak naciskasz jakis klawisz to masz PIP? jak tak wylacz opcje klawisze trwale, moze od tego.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

nie dobra jakoś to wyjaśnie tak dokładnie otóż to nie wina klawiszy jak naciskam ;/ to raczej wirus albo nie wiem jakiś błąd ale jak coś intaluje albo grę włączam jest te pip i np instluje demon tolsa to jest gdzie mam zainstlować dysk c i to się usuwa i zaczynają wpisywać się same 555555555555555555555555555 i tak może być ich z milion nawet teraz jest te pip pip bo muzyka np teraz gra może formata walnę ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...