Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KUPUJE ! :D

mpcsaimon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar kupic diablo ale gdzie najtaniej ? jaki sklep polecacie ?

http://best-play.pl/pc-rpg-diablo-3-iii-pl-pc/p,243220#description

Tutaj znalazłem najtaniej ale nie wiem czy ten sklep jest zaufany

Nie chce na allegro bo 200 zł drogą nie chodzi :)

Opublikowano

Ja bym "kupiła" w sklepie "Empik".

"Zaufajny" sklep, na pewno tam gra się znajduje.

Ale co do ceny nie wiem, niestety. :(

Pewnie będzie 199.00 lub mniej, a nawet i więcej.

Opublikowano

Wersja pudełkowa czy klucz? Klucze nawet kupisz za około 140 zł, jeżeli trafisz na sprzedawce.

Poszukaj na allegro wersji pudełkowej, może akurat będzie licytacja/tańsza. Ewentualnie sprawdź w Media Market cenę.

Opublikowano

Wersja pudełkowa czy klucz? Klucze nawet kupisz za około 140 zł, jeżeli trafisz na sprzedawce.

Poszukaj na allegro wersji pudełkowej, może akurat będzie licytacja/tańsza. Ewentualnie sprawdź w Media Market cenę.

W media najdroższe ceny

W empiku 190 :/

Wolał bym pudełkową :)

Czekam na jakieś sklepy internetowe

Opublikowano

Oryginalnej wersji pudełkowej nie kupisz w żadnym sklepie taniej niż 185zł. Możesz odkupić tylko na allegro od kogoś, komu się już znudziło taniej, lecz jak wiadomo to już nie oryginał.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

tu masz diablo za 30 zł

Raport :) Takie rzeczy są zabronione. Co do tematu to na Allegro są licytacje. Ja tak kupiłem grę w stanie idealnym za 40zł :D Czaisz? Gra która kosztuje prawie 200zł za 40zł kupiłem. Jeśli jednak chcesz być pierwszym właścicielem to polecam Emipik (tam z tego co się oriętuję są bardzo tanie gry) lub jakiś sklep w twoim mieście z używanymi grami :)

Opublikowano

Raport :) Takie rzeczy są zabronione. Co do tematu to na Allegro są licytacje. Ja tak kupiłem grę w stanie idealnym za 40zł :D Czaisz? Gra która kosztuje prawie 200zł za 40zł kupiłem. Jeśli jednak chcesz być pierwszym właścicielem to polecam Emipik (tam z tego co się oriętuję są bardzo tanie gry) lub jakiś sklep w twoim mieście z używanymi grami :)

Coś mi tu śmierdzi że za 40zł kupiłeś taką gre :/

Opublikowano

Wiecie gdzie mogę kupić najtaniej wersję elektroniczną?

Polecam ci odkupić od kogoś na Allegro. Ja kupiłem razem z kontem 60 lvl za 130zł.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...