Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starsza osoba na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Ostatnio dużo czasu poświęcam YouTube'owi. Oglądam kanały, myślę, analizuje.

Jak wszystkim wiadomo Let's Playem ani vlogami jest już sie ciężko wybić młodym osobom. Bo za dużo, bo gimbus itp...

Ale gdyby to były vlogi trochę starszej osoby która mówi trochę sensowniej. Powiedzmy kobieta po 40. Miałoby to prawo jakiegoś bytu na YT?

Co o tym myślicie?

Ps.

Jak są jakieś błędy to sory ale pisze o 2 w nocy i na dodatek z telefonu.

Opublikowano

To zależy od tematu poza tym nawet te ''gimubusy'' mają szanse się wybić liczy się przecież dobry temat, umiejętność zainteresowania ludzi swoim kanałem, a nie wiek :)

fea.gif

Opublikowano

Let's playe już słabo się sprzedają, no chyba że ktoś jest kreatywny, zabawny itd. to wtedy nie ma większego problemu z widzami.

Co do vlogów to nie sądzę żeby osoby w granicach 15lat miały problemy z wyświetleniami. Tak jak wyżej, trzeba być kreatywnym, zabawnym no i umieć wypowiedzieć się na dany temat. Jednym słowem trzeba mieć gadane. Osoby które są już dorosłe mają więcej subów niż dzieciaki z jednej prostej rzeczy. Potrafią o czymś opowiadać tak że nawet opowiadając o gównie zaciekawi Cię jego przemówienie. Prawda jest taka że vlogi robi teraz bardzo dużo osób a w szczególności dzieci np.

http://www.youtube.com/watch?v=uaYrwqA2gdE

no i powiedz mi jak takie osobniki mają przebić kogoś...normalnego :D

HBV27j.png

Opublikowano

StoneAlone ma 30+ i jakoś udało mu się wybić

Elżbieta Gas też ma te swoje 50+ i można by powiedzieć, że jest "znana". Sęk w tym, że trzeba wiedzieć z czego chce się być znanym.

Baśka się wybiła też, starsza kobieta z jajem ;)

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...