Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] nerf

tymo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czemu riot z op champa nagle robi kompketne gowno bez dmg?

Mowa tu oczywiscie o Urgocie.

Jego Q dostalo takiego nerfa, ze po 6lvlu nie robi dmg. To byl moj main ad carry, ktorym wszystko carrowalem, a teraz to juz mu chyba tylko ulti pozostalo do znerfienia, zeby channeling trwal 5sekund...

Ktos mi powie co to do cholery ma byf?!

Opublikowano

Łącze się z Tobą w bulu i nadzieji.

Jaki jest sens tego tematu ?

Btw. mam dla Ciebie wspaniała wiadomość, RIOT zbuffuje urgota w następnym patchu ;)

nie oficjalne:

"

Urgot

Acid Hunter now deals 10/40/70/100/130 damage (+0.85 of AD) instead of 50/80/110/140/170 damage.

"

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Riot nie umie balansować postaci albo cholernie zbufujom i będzie op albo znerfiom tak że się nie da grać trzeba poczekać 2 czy 3 pacze i urgod wróci do normy

@ up temat to temat ważne że tworzy się dyskusja jest to zupełnie inny temat niż np w pogaduszkach ktoś napiszę lubie pomidory i jaka jest przy tym dyskusja ...

1396292564-U784394.png
Opublikowano

no tak ale wedlug mnie powinni zbuffowac urgota dosc mocno przeciez malo osob nim gralo przed nerfem ... a teraz to w ogole gowno osob nim gra mam nadzieje ze nerfa dostanie darius/sion/gp (ktory dostal niedawno buffa do Q)

Opublikowano

@up

Urgot przed nerfem byl najbardziej op ad carry...

@specjalniedlaci

On ma racje, to jest buff. Aktualnie Q skaluje sie z 0.85 dodatkowego ad, a bedzie po tym patchu z 0.85 OGOLNEGO. Dzieki za info, po tym powinien juz byc dobrze zbalansowany i nie byc zbyt op.

Opublikowano

Muszę powiedzieć że urgot nie jest aż taki słaby jak go malujecie. Był już CONAJMIEJ 2 razy banowany na ECC w Warszawie.

Piszę conajmiej ponieważ nie widziałem wszystkich meczów ;>

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Lol, przecież cofają tego nerfa na q w następnym patchu, bosh

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Muszę powiedzieć że urgot nie jest aż taki słaby jak go malujecie. Był już CONAJMIEJ 2 razy banowany na ECC w Warszawie.

Piszę conajmiej ponieważ nie widziałem wszystkich meczów ;>

On byl wlasnie zbyt op... Jednak poziom tego forum (+/- 1200 elo) to jeszcze brak wiedzy o tym op. Rozumieja to dopiero na 1500+, gdzie jest czasem banowany, a na 1900+ jest niemal perma banem/pickiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...