Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest 20$Surf? Mógłbyś coś wtyłumaczyć byłbym wdzięczny. Z tego co mówi mi nazwa to serwis służący do zarabiania pieniędzy.

Dla mnie to bull shit.

Opublikowano

Nie znam tej stronki ale w ciemno mogę powiedzieć że jest to jakieś gówno.

Tego typu strony są przeznaczone dla dzieci w przedziale wiekowym 12-14lat które

myślą że zarabianie w internecie jest takie super łatwe. Przykładowo na te 10$ będziesz

musiał zapierdzielać przez miesiąc a w tym czasie w normalnej pracy zarobisz tyle przez kilka godzin :)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie znam tej stronki ale w ciemno mogę powiedzieć że jest to jakieś gówno.

Tego typu strony są przeznaczone dla dzieci w przedziale wiekowym 12-14lat które

myślą że zarabianie w internecie jest takie super łatwe. Przykładowo na te 10$ będziesz

musiał zapierdzielać przez miesiąc a w tym czasie w normalnej pracy zarobisz tyle przez kilka godzin :)

Oczywiście już widzę wjazd znawców tematu. Osobiście zarabianiem w necie zajmuję się od ok. roku i miesięcznie umiem wyciągnąć 1000zł bez większego wkładu niż 2-3h tygodniowo. Natomiast takie serwisy głównie polegają na zbieraniu poleconych i tworzeniu piramidek bo bez tego to nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...