Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna STRONA w dobre rece !

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim posiadam profesjonalną stronę do Metina jest dopieszczona do ostatniego guzika

Wszelkie informacje kierować na gg by uzyskać więcej informacji

Opublikowano

Chyba ss'y ukradło + obiło mi się kiedyś o uszy, że na mpc nie można handlować + raczej zły dział

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Chyba ss'y ukradło + obiło mi się kiedyś o uszy, że na mpc nie można handlować + raczej zły dział

odbiło to co się śmietanką

ps nie pisze że chcę ją sprzedać czy coś tylko że oddam w dobre ręce

Opublikowano

odbiło to co się śmietanką

ps nie pisze że chcę ją sprzedać czy coś tylko że oddam w dobre ręce

No jasne, tak jak Bambos z ekipą chciał pojechać do Terenzo na herbatkę (patrz sygna)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Gość AvalonV2
Opublikowano

No jak już wysłałeś mi spam na GG tym, to może daj skrypty tego, grafikę, itd, ale nie pierdziel że to nie sprzedaż, a na początek pokaż lepiej Screena. Czuję że to ten powalony team z Turisasa / Tristrama / SuperNieba, który sprzedawał navi i teraz znów chce zarobić z fake backdoorem na stronie. Jak coś to zielsko już wie, że rozpowszechniasz jego prace, a jako że jest jednym z najlepszych grafików w Polsce, ma na swoje dzieła "copyrighty."

Opublikowano

No jasne, tak jak Bambos z ekipą chciał pojechać do Terenzo na herbatkę (patrz sygna)

Malo mnie to ineresuje co tym masz w swojej sygnaturce ;) i jarasz sie tym ??

Opublikowano

Skrypty zielska to syf i malaria, jeśli ktoś chce mieć serwer OFF? 4 EVER sam mam na oddanie 2 sztuki z full licencją.

Opublikowano

No jak już wysłałeś mi spam na GG tym, to może daj skrypty tego, grafikę, itd, ale nie pierdziel że to nie sprzedaż, a na początek pokaż lepiej Screena. Czuję że to ten powalony team z Turisasa / Tristrama / SuperNieba, który sprzedawał navi i teraz znów chce zarobić z fake backdoorem na stronie. Jak coś to zielsko już wie, że rozpowszechniasz jego prace, a jako że jest jednym z najlepszych grafików w Polsce, ma na swoje dzieła "copyrighty."

ty idz spac ty grafika chyba nie widziales ;))

Gość AvalonV2
Opublikowano

Widziałem, może nie widziałem. Wiele rzeczy przejrzałem, ale takiego idioty jak Ty to nigdy. Pozwolił Ci to sprzedawać i rozpowszechniać? NIE, więc na uj się do tego zabierasz? Żeby mieć kolejną kasę, bo serwer i sprzedaż navi nie wypaliło. Weź się ogarnij.

Wydymion, idź pod jabłonkę. <3

Opublikowano

Też mogę śmiało powiedzieć że zielsko nie jest najlepszym grafikiem i zbyt dużo żąda za swoje strony które mają luki.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Też mam na oddanie:

xzoe.jpg

tbcs.jpg

GG <--------------------- Lewa strona pod awatarem :)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Widziałem, może nie widziałem. Wiele rzeczy przejrzałem, ale takiego idioty jak Ty to nigdy. Pozwolił Ci to sprzedawać i rozpowszechniać? NIE, więc na uj się do tego zabierasz? Żeby mieć kolejną kasę, bo serwer i sprzedaż navi nie wypaliło. Weź się ogarnij.

Wydymion, idź pod jabłonkę. <3

Słuchaj ale co ty mozesz wiedzieć o mnie nic takie ścierwo jak ty i pasożyt który nic nie potrafi zrobić prócz tego że napisać że coś daje pff człowieku zanim coś napiszesz to daj dowody a później pisz tak :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...